AK PARTİ HENDEK İLÇE TEŞKİLATI VEYSEL GÜRSEL'İN DAVETİNDE BULUŞTU

Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyesi Veysel Gürsel'in vermiş olduğu davette bir araya geldi.

AK PARTİ HENDEK İLÇE TEŞKİLATI VEYSEL GÜRSEL'İN DAVETİNDE BULUŞTU


Davette söz alan Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü İlçemize yapılmakta olan yatırımlar ile ilgili bilgiler verdi.

Uzak Mahallelerimize yapılan asfalt çalışmalarının devam ettiğini belirten Püsküllü, asfaltı tamamlanan Mahalleler ile ilgili de bilgiler verirken 
Ak Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç ise Ülke gündemine dair açıklamalar yaptı.

Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu davetinden dolayı yönetim kurulu üyesi Veysel Gürsel'e teşekkür ederek başladığı konuşmasında, davetimize icabet eden İl Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Kendileri Ülke gündemine dair önemli bilgiler verdiler. Bizlerde bu konularda kendi üzerimize düşenleri yapmaya devam edeceğiz diye konuştu.
Belediye Başkanımıza da İlçemize yapılan yatırımlar nedeni ile teşekkür ediyoruz diyen Sofu, İlçemizde asfaltı olmayan Mahallemiz kalmadı çok ciddi bir yol yatırımı Belediyemiz tarafından gerçekleştirildi.

Bu yatırımlarda büyük emeği olan Belediye Başkanımız İrfan Püsküllü'ye ve ekibine de bir kez daha teşekkür ederiz. Bizler de bu süreçte üzerimize düşeni yerine getiriyoruz, getirmeye devam edeceğiz.

Basında çıkan bazı haberler üzerinden nemalanmaya çalışanlara inat İlçemize birlik ve beraberlik içerisinde hizmet etmeye devam edeceğiz diyerek sözlerini tamamladı.


Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2016, 16:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184