Ak Parti Hendek İlçe teşkilatına yeni başkan

Ak Parti Hendek İlçe Başkanı olarak 3 dönemdir görev yapan Ali Kemal Sofu, Belediye Başkan Aday Adayı olması dolayısıyla istifa etmiş ve boşalan ilçe başkanlığına Fatih Tazim vekaleten getirilmişti.

Ak Parti Hendek İlçe teşkilatına yeni başkan


Belediye Başkan Adayının açıklanmasının ardından yakın zamanda teşkilat temayül yoklamasının gerçekleşmesi ile İlçe Başkanı adayları Ankara’ya çağırılarak, genel merkezin mülakatı neticesinde, İlçe başkanlığı görevi Av. Hasan Serdar Baykal’a tevdi edilmiştir. Bu vesile ile teşkilat mensupları ilçe binasında toplantı gerçekleştirmiştir.

Toplantının açılış konuşmasını İlçe Başkan Vekili Fatih Tazim teşkilatı selamlayarak başlattı. Fatih Tazim konuşmasında ;“Ak Partimiz, genel merkezimiz başta olmak üzere, bütün teşkilatlarımız saat gibi tıkır tıkır çalışıyor. İlçe Başkanımız Ali Kemal Sofu’nun Belediye Başkan Aday Adayı olmak için istifa etmesi dolayısıyla Ak Parti İlçe Başkan vekili olarak yerine geçtik. Adayımızın netleşmesiyle İlçe başkanlığı için temayül yoklaması yapıldı. Genel merkezimiz beni,M.Salih Köstereli ve H.Serdar Baykal kardeşimizi çağırdı. Yapılan değerlendirmeler sonucunda Hasan Serdar Baykal kardeşimizin İlçe başkanı olarak atandığı haberini aldık. Kendisini şahsım adına ve Hendek ilce teşkilatı adına tebrik ediyorum. Cumhurbaşkanımız görevi kime verirsebir ve beraber olup görev verilen arkadaşımızı destekleyeceğiz. 31 Mart seçimlerinde çok güçlü bir şekilde ve yüksek bir oy oranıyla Hendek'te belediye başkanlığını hayırlısıyla daim kılacağız.”

          Konuşmaya Belediye Başkan Adayı Sofu devam etti. Ali kemal sofu;" Allah' a şükürler olsun ki bizler Ak Parti gibi güzel bir partide siyaset yapıyoruz. Sizlerin desteğiyle ilçe başkanlığı görevini 7 yıl biz omuzladık. Burada Fatih kardeşimizin gösterdiği erdem için çok teşekkür ediyorum, bu örnek olacak bir davranıştır. Nöbeti karargahın talimatı ile diğer arkadaşa devretmeyi bileceğiz, bu bizim en tabii görevimizdir. Hasan Serdar Baykal kardeşimiz de bu teşkilata çok eskiden emek vermiş partimizde birçok görev alan biridir. Bizim tek derdimiz ilçemize ve halkımıza hizmet etmek. İnşallah bir dahaki dönem hiçbir partinin masraf yapmadan" Belediye belli gidecek bir dönem daha" dedirtecek hale getireceğiz İnşallah. Allah yar ve yardımcımız olsun. İki başkanımızı da tebrik ediyorum.”

Konuşmayı yeni ilçe başkanımıza bırakan Ali Kemal Sofu'nun ardından Hasan Serdar Baykal; " Uzun zaman birlikte olacağız ve çok kez paylaşacağız inşallah. Bizde yedi sene evvel bu göreve talip olduk fakat Ali Kemal Başkanımıza nasip oldu. Çeşitli görevlerde bulunduk,yılmadık yorulmadık ve zamanımızı bekledik. Bugün ise bize nasipmiş ve biz görevlendirildik. Bu saatten sonra bizim üzerimize düşen birlik ve beraberlik içerisinde olup herkesi kucaklamaktır. Öncelikle partimiz içerisinde kırdığımız, üzdüğümüz halkımız varsa onları kucaklamak ve sonrasında da partimiz mensubu olmayan insanlara ulaşmak ve onların gönüllerini fethetmektir. Bir hedefimiz var ve bizim hedefimiz partimizin adayı Ali Kemal Sofu başkanımızı,başkanlık koltuğuna en yüksek oy oranı ile oturtmak. Gayret bizim zafer Allah'ındır. Hepinize teşekkür ederim." Diyerek toplantıyı sonlandırdılar.

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2019, 10:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184