Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatında Temayül Yoklaması Yapıldı

Hendek Belediye Başkanı Adayı olan Ali Kemal Sofu’nun istifası ile boşalan başkanlık görevini Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Fatih Tazim vekâleten yürütüyordu.

Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatında Temayül Yoklaması Yapıldı


Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatında, Sakarya ve Kocaeli Koordinatörü Ali Sevinç, İl Başkan Yardımcıları Fikret Kesim, Erkut Aşoğlu ve İl Yönetim Kurulu Üyesi İlker Akay Koordinatörlüğünde İlçe Ana Kademe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları yönetimleri, Meclis Üyeleri ve Mahalle Başkanlarının oylamasıyla temayül gerçekleştirildi. 

İlçe Başkan Vekili Tazim, yeni bir seçim yarışına başlıyoruz.  Bizler tüm kademelerimizle bir aydır çalışmalarımızı yapmaktayız. Hendek Belediye Başkan Adayımız belli olduğu günün akşamından itibaren hayırlı olsun ziyaretleri, Serdivan’ daki tanıtım programı, bugünkü ziyaretler derken şimdi İlçe Başkanının belirlenmesi için Sakarya ve Kocaeli Koordinatörümüz Sayın Ali Sevinç Başkanlığında temayül yoklaması yapıyoruz. Hızlı bir şekilde bu süreci tamamlayıp Seçim Koordinasyon Merkezimizin programlarına başlayacağız. Rabbim şimdiden hayırlı eylesin dedi.

Belediye Başkan Adayı Sofu, yedi yılda altı seçim görmüş bir teşkilatın seçim konusunda bir sıkıntısı olmaz. Bütün kademe üyelerimiz ve mahalle başkanlarımızla sahada çok iyi organize olarak bu tecrübelerle seçimlerde çalışacağız. Yedi Aday adayımız vardı. Genel merkezimiz bu meşakkatli görevi bize tevdi etti. Rabbim İnşallah Hendekli hemşerilerimize hayırlı hizmetler etmeyi nasip eyler. Yeni bir yola çıktık ve bu yolda beraber çalışacağız sahada küskünlerimizle, kırgınlarımızla kucaklaşacağız ve bu seçimi oylarımızı arttırıp ilçemizi birlikte yöneteceğiz dedi.


Sakarya Koordinatörü Ali Sevinç, bir teşkilatçı olmak demek bir davayı yaşamak solumak demektir. Bir teşkilatçı olmak, büyük bir aileye sahip olmaktır. Bir teşkilatçı olmak, gönül vermektir. Sizler bugün kendi akrabalarınızla, ailenizle, işinizle, gücünüzle olmak varken buraya gelip görevlerinizi yaparak ve 4 saat beklemekle davanıza sahip çıkıyorsunuz. Her biriniz aslında Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın isimsiz kahramanlarısınız. Her gün yeni bir çalışmayla bu davayı ayakta tutan sizlersiniz. Şimdi yeni bir seçim çalışmasına başlıyoruz. Hatırlayın bir televizyon programında Sayın Cumhurbaşkanımıza spiker soruyor ‘yorgun değil misiniz ?’  Sayın Cumhurbaşkanımız bu soruya karşılık Rahmetli Neşet Ertaş’ın sözünü söylüyor ‘Aşk ile koşan yorulmaz’. Sizlerde aşk ile sevda ile koşacak yorulmayacaksınız. Hayırlı bir seçim çalışması sonrası İnşallah 31 Mart akşamı Cumhur İttifakı tekrar kazanacak. Ülkemiz beş yıl daha hizmet yılı olacak. Temayül yoklamamız şimdiden hayırlı olsun dedi.

Koordinatör Ali Sevinç temayül için hazırlanan odada bazı isimlerle görüştü. Bu görüşmelerin sonrasında temayül toplantısı sonra erdi.

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2019, 14:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184