Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatından Teşekkür

k Parti Hendek İlçe Teşkilatı teşekkür mesajı yayınlandı.

Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatından Teşekkür


Türk siyasi hayatımızda milat niteliğinde olan 24 Haziran seçimlerini geride bıraktık.

İlçemiz Cumhurbaşkanlığı seçiminde %74, Milletvekilliği Seçiminde %60 oranlarıyla Türkiye ortalamasına katkı sağlamıştır.  Yeni ve güçlü Türkiyenin mimarı Sayın Recep Tayyip Erdoğan Cumhurun Zaferi ile Türkiye’nin Birinci Başkanı seçilmiştir.

Erken Seçim kararı alındığı zaman seçime 63 gün vardı Kısa süreye rağmen hemen ilk günlerde SKM mizi oluşturarak çalışmalarımıza başladık. Milletvekili adaylarımızın netleşmesi, Cumhurbaşkanımızın  Seçim Beyannamesinin yayınlanması ile birlikte Güçlü Türkiye yolunda çalışmalarımıza hız verdik.

Zamanın dar olmasına ve Ramazan ayı içinde olmamıza rağmen gece gündüz, yağmur çamur demeden,  bize bayram 24 Hazirandır diyerek  İl ve İlçe SKM Başkanlığımızın programları çerçevesinde yaptıkları çalışmalar için, SKM ve  Yönetim kurulu üyelerimize, Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımıza, Mahalle Başkanlarımıza, Belediye Başkanımız ve Meclis Üyelerimize, Sandık Başkanlarımıza, Müşahitlerimize, Ayrıca hiçbir makamı  olmamasına rağmen evinde işyerinde komşusunda, mahallesinde sokağında Cumhurbaşkanımızı ve AK Partimizi anlatan Gönüldaşlarımıza, Sivil Toplum Kuruluşlarımıza, ittifak ortağımız MHP yönetimi ve üyelerine, Tüm Hendekli Hemşerilerimize Teşekkür ediyoruz.

Kurulduğu günden bu yana Milli İradenin güçlü şekilde ülke genelinde tesis edilmesi için çaba harcayan AK Parti’nin bu haklı davasını bundan sonraki süreçte de devam ettireceğiz.

24 Haziran seçimleri Hendek’imize, Sakarya’mıza Türkiye’mize İslam Dünyasına tüm Mağdur ve Mazlum İnsanlığa hayırlı olsun.


Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2018, 10:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184