AK PARTİ HENDEK KADIN KOLLARI MAHALLE BAŞKANLARI İSTİŞARE TOPLANTISI

Ak Parti Hendek Kadın Kolları kongreden sonra istişare toplantılarına devam ediyor.

AK PARTİ HENDEK KADIN KOLLARI MAHALLE BAŞKANLARI İSTİŞARE TOPLANTISI
 

Ak Parti Hendek yeni Kadın Kolları Başkanı Bedia Yılkın ve yönetimi Ak Parti Hendek Kadın kolları Mahalle başkanları ile Bayraktepe tesislerinde toplantı yaptılar. Toplantıya İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve Belediye Başkanı İrfan Püsküllü de katıldılar.

İstişare toplantısında ilçe Başkanı Sofu “Yeni bir yıla girdik. Bu yıl vatanımıza milletimize ve partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Kongrelerimiz bitti şimdi hızlı bir şekilde Ana Kademe Kadın ve Gençlik kollarımızı ile çeşitli programlar ve faaliyetlerle  2019 yılında yapılacak olan hem yerel hem de genel seçimlere hazırlanacağız.  16 yıllık bu bayrak elden ele bu günlere geldi. 

Şimdi bizler sizler bu bayrağın temsilcileriyiz amacımız partimize vatanımıza layık hizmetkarlar olmak. Genel başkanımız Cumhurbaşkanımız sn. Recep Tayyip Erdoğan her gün 17 18 saat vatan için millet için çalışırken bizimde bu çalışmaya bir damlada olsa katkımız olması için işimizden ailemizden zamanımızdan fedakarlık yaparsak işte o zaman partimize vatanımıza ve  Genel başkanımız Cumhurbaşkanımız sn. Recep Tayyip Erdoğan’a bir damlada olsa destek vermiş oluruz.

Belediye Başkanı İrfan Püsküllü,  2018 yılının hayırlara vesile olmasını dileyerek başladığı konuşmasına “2017 yılında Büyük Şehir Belediyemizin katkılarıyla  mahallelerimizin yarısından çoğuna  asfalt attık. Kalan yerleri inş. Gene Büyük Şehir Belediyemizin desteğiyle 2018 sonuna kadar tamamlayacağız. 2019 a genel sorunları bitmiş bir ilçe olarak girmeyi hedefliyoruz. Tabi ki sorunlarımız olacak bunları da çalışarak birlik olarak aşacağız.

Hem eski yönetim hem yeni yönetim ve Mahalle başkanlarımız buradalar. Ak partinin eskisi yenisi olmaz, olsa olsa Rahmetlisi olur, ancak öldükten sonra olur. Hizmet  aşkı ile Davamız için Mücadele etmek zorundayız." Dedi.

Yeni Kadın Kolları Başkanı Bedia Yılkın “sizlerle tanışmak kaynaşmak ve davamız için  yürüdüğümüz bu yolda başarılı çalışmalara imza atmakdır dileğim "dedi. Katılımlarından dolayı  İlçe Başkanı Ali Kemal  Sofu ve Belediye Başkanı İrfan Püsküllüye teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2018, 08:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184