Ak Parti Hendek Teşkilatı İftar Yemeği Verdi

Hendek Ak Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve Yönetiminin Hendek Uludere Park Tesislerinde düzenlenen Ak Parti İftarına yoğun katılım oldu.

Ak Parti Hendek Teşkilatı İftar Yemeği Verdi


Hendek Uludere Park Tesislerinde düzenlenen iftar yemeğine Milletvekili Recep Uncuoğlu, İl Başkanı Fevzi Kılıç, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendek Ak Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Şenay Sakal, 27 Dönem milletvekili adayı Ekrem Yüce Ak Parti Bürokratları ve Partililer yoğun katılım gösterdi.

Selamlama konuşması için mikrofona gelen Ak Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Rabbim tutmuş olduğunuz oruçları kabul etsin 24 Haziran seçimlerinde Hendek üzerine düşeni inşallah yapacak, buradaki kalabalık bunu gösteriyor, inşallah 7 vekilimizde Ankara’ya göndermek inşallah nasip olur şeklinde konuştu.

Daha sonra mikrofona gelen Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, bu güzel aile toplantısına hepiniz hoş geldiniz, İnşallah 24 Haziran Bayramında da burada buluşmak üzere hepinize afiyet olsun dileklerinde bulundu.

Türkiye’yi yalnız bırakmak adeta felce uğratmak için gayret içindeler

Milletvekili Recep Uncuoğlu, 24 Haziranda Cumhurun Bayramına zaferle, sağlık, sıhhat ile  ulaşmak nasip olsun inşallah. Çok büyük emekler var, Ak Parti teşkilatlarımız her şeçimi bir birinden önemli, kıymetli bildi. Sadece seçimde demedi, millet iradesini korumak için meydanlara da indi. Gecelerce milli irade ve demokrasi nöbeti tuttu. çıplak ellerinde namlunun önünde göğsünü 15 Temmuzda siper etti. Şimdi görevimiz devam ediyor.


24 Haziranda Türkiye için çok önemli olan Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini ilk defa uygulamaya başlayacağımız milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan’ı Yeni anayasa ile donanmış yetkileri ile göreve getireceğimiz ve ona ihtiyacı olan TBMM. deki  bütçesini onaylamak, istediği yasaları, düzenlemeleri, çıkarmak için gerekli olan milletvekili sayısını sağlayacağımız 24 Haziran Seçimleri çok önemli.


Bakıyoruz döviz piyasaları bir rüzgardır fırtınadır almış başını gidiyor


İngiliz Blomberg tv açıklama yapıyor diyor ki Türkiye ekonomisinde bir sıkıntı yok. Yapısal bir sorun yok, ancak ne var yabancı yatırımcılar Türkiye’de Recep Tayyip Erdoğan İktidarından rahatsız. O yüzden dövizde bu hareketler oluyor. Görüyorsunuz her türlü melaneti, şeytanlığı  Türkiye’ye terör melanetini de, ekonomik saldırıları da, algı yönetimini de  Türkiye’nin FETÖ ile olan mücadelesini de baltalamayı da, uluslar arası bütün platformlarda Türkiye’yi yalnız bırakmak adeta felce uğratmak için gayret içindeler. Neden Türkiye’de 24 haziran seçimleri milletin şöyle huzurla sandığı gidip mutmain olarak geleceğini aklı selim ile oylayacağı  bir seçim olmasın. Millet rahatsız olsun, aklı karışsın, yalanlarla fitnelerle millet adeta canı sıkılsın ve sandıkta onların istediği karanlık bir sonuç çıksın  ama asla aziz milletimiz feraseti ile, basireti ile bizlerin gayretleri ile  kapı, kapı dolaşıp kafası karışan her canı sıkılanla ilgilenen bu güzide teşkilatla inşallah onlar avuçlarını yalayacaklardır şeklinde konuştu.

Daha sonra mikrofona gelen Sakarya Ak Parti 27 Dönem Milletvekili adayı Ekrem Yüce nasıl bir zorluklardan bu güne gelindiğini çoşkulu bir dille anlatarak misafirlerden bolca alkış aldı.

Son olarak selamlama konuşmasını yapan Ak Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç Ekrem Yüce’ye övgü ile bahsederek, böyle güzel bir konuşmadan sonra çok güzel cümleler söylenmez, Şiirle girdi, şiirle çıktı, Allah (C.C) Bu ramazanda yutmuş olduğunuz Oruclarınızı kılmış olduğunuz namazları, ibadetleri hayır, hasanatinizi kabul ve makbul eylesin inşallah dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2018, 12:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184