AK PARTİ HENDEK TEŞKİLATI MAHALLE GEZİLERİNDE

Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Teşkilatı ile birlikte Sümbüllü, Kırktepe, Güneyköy ve Kadifekale Mahalle ziyaretlerinde bulundular.

AK PARTİ HENDEK TEŞKİLATI MAHALLE GEZİLERİNDE


İlk olarak Sümbüllü mahallesinde Hamdi Çakıroğlunu ve üyeleri  ziyaret eden Sofu ve ekibi üyelik güncellemelerini tamamladılar. Daha sonra  Sofu ve ekibi , Kırktepe mahalle Başkan'ı Fikri Uzunuğlu ziyaret ettiler. sonrasında Kadifekale  mahallesine giden Sofu ve ekibi Mahalle başkanı İmran Sunman ve üyelerle bir araya gelerek üyelik güncellemelerini tamamladılar. Ve son olarak Güneyköy Mahallesine giden heyet,  Mahalle başkanı Davut Tok ve üyelerle birlikte güncellemeleri tamamlayıp çeşitlik konularda sohbet ettikten sonra mahalleden  ayrıldılar .

Ak Parti İlçe Başkanı Sofu Mahalle ziyaretlerinde yaptığı konuşmada “Gücünü Hendek halkından  ve üyelerinden alan Ak Parti Hendek ilçe Teşkilatı,Başkan'ı ve Yönetimi her zaman olduğu gibi yine halkın içinde olmaya devam ediyor,

Gece gündüz demeden hayırlı ve adaletli hizmet yapmak için her daim Hendek halkının yanında olmaya devam edecektir.

Mahalle Ziyaretlerinde İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu'ya, Teşkilat Başkanı  Hamit Canlı ve Sümbüllü, Kırktepe, Güneyköy ve  Kadifekale Mahalleleri Koordinatörü Mali İşler Başkan'ı Fatih Sunman ve Yönetim Kurulu üyesi Bekir Akgün eşlik ettiler.



Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2016, 09:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184