Ak Parti Hendek Teşkilatında Eş Başkanlık Dönemi Mi Başladı?

Önceki dönem İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Belediye Başkan adaylığı için ilçe başkanlığından istifa etti.

Ak Parti Hendek Teşkilatında Eş Başkanlık Dönemi Mi Başladı?


Sofu'dan boşalan Başkanlık koltuğuna kısa bir süre için Fatih Tazim oturdu. Daha sonra Genel Merkez görevlendirmesiyle ilçe başkanlığına Av. Hasan Serdar Baykal geldi.

Belediye başkanlığını kaybeden Ali Kemal Sofu, teşekkür ziyaretleriyle ilçe gündemine geldi. Siyasete var olma mücadelesi veren Ali Kemal Sofu, gazetecileri ekleyerek Watsapta kendi medya gurubunu oluşturdu.

Oluşturduğu medya gurubunda ve facebook hesabında yaptığı paylaşımlarla, ilçe siyasetinde sesini duyurmaya çalışan Sofu, son yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti.

Ali Kemal Sofu'nun son paylaşımlarını okuyanlar, AK Parti İlçe Teşkilatında "Eşbaşkanlık" Dönemi başladığını düşünmeye başladı. Vatandaşlar, Ali Kemal Sofu'nun söylediklerini mevcut ilçe başkanı Av. Hasan Serdar Baykal'ın söylemesi gerekir. Başkan Baykal'a rağmen Sofu konuşuyor. Demek ki Sofu, bir yerlerden izin aldı ki bu şekilde konuşuyor diye konuşmaya başladı.

Bazı Vatandaşlarda "Cami kapısı bilmezler, sofuluk taslarlar" diye yüksek sesle konuşuyor. Kimin sofu olup olmadığı yakında anlaşılır. İlçe başkanlığı seçimlerine sayılı günler kaldı.

Ali Kemal Sofu neler yazmış bir göz atalım.

Sofu'nun ücretsiz servislerin kaldırılmasıyla ilgili açıklaması

Eğitim Fakültemizin varlığı İlçemizin kültürel, sosyal ve ekonomik gelişimi için çok önemlidir.

Eğitim Fakültemizi ziyaretimizde okul yöneticilerimizin ve hocalarımızın gündemlerini İlçemizin geleceği için çok tehlikeli gördük.

Bu gündemler ise son sınıf öğrencilerinin Sakarya kampüsüne taşınması ve hafta sonları Hendek de yaklaşık 2000 öğrenciye verilen formasyon derslerinin Sakarya kampüsüne alınması. Bu iki düşünce de Eğitim Fakültemizin İlçemizdeki geleceği için üzücü girişimlerdir.

İki kampüs arasındaki ücretsiz ulaşım konusu geçiştirilecek ve küçümsenecek bir mesele değildir. Yıllardır Eğitim Fakültesinin İlçemizde kalması için yaptığımız fedakarlıklar yanında bu mesele Belediyemizin imkanlarıyla karşılanamayacak bir maliyet de değildir.

Tavsiyem önceden olduğu gibi Belediyemiz kendi araçlarıyla çok ekonomik olarak veya Kooperatif ile araç başı ücret anlaşıp kendine fatura ettirerek bu meseleyi çözmelidir.

Belediye Başkanımızı ve tüm yetkilileri bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum.

Sofu'nun Cumhuriyet İlkokulunun yeni binasıyla ilgili açıklaması

İlçe Başkanlığımızın son döneminde yer genişlemesini yaptırarak ihalesini yaptırdığımız Yenimahalle Cumhuriyet İlkokulumuzun eğitime başlaması bizleri sevindirdi. Okul müdürümüz Dursun Kaplan ve Müd.Yard Özcan Çimen nezdinde tüm öğretmen öğrenci ve velilerimize hayırlı olsun diyor, emeği geçen tüm Milletvekillerimize ve idari kadroya teşekkür ediyoruz.

Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu'nun Ücretsiz Öğrenci Servislerinin kaldırılmasıyla ilgili iddialara cevap vermesi gerekir. Çünkü 2000 Öğrencinin Hendek'ten kaçmasının sorumlusu olarak, ücretsiz servislerin kaldırılması olarak kamuoyunda algı oluşuyor.

Ak Parti ilçe Başkanı Hasan Serdar Baykal da eşbaşkanlık iddiaları ile ilgili bir açıklama yaparsa, açıklamasını yayınlarız.


Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2019, 10:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184