AK PARTİ HENDEK’TE ADAY BOLLUĞU

AK Parti Hendek İlçe Teşkilatında kongre süreci öncesinde aday bolluğu yaşanıyor.İlçe Esnaflarından Tahsin Uzun’da aday oldu.

AK PARTİ HENDEK’TE ADAY BOLLUĞU



9 Kasım’da yapılacak olan AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı kongresi öncesinde her gün bir aday ,adaylığını açıklıyor.Adaylık yarışında İlçe Esnaflarından Tahsin Uzun AK Parti İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

AK Parti İlçe Başkanlık yarışında mevcut Başkan Ali Kemal Sofu ile birlikte aday sayısı 7’ye yükseldi.

Daha önce aday olduklarını açıklayan Orhan Aydın, Ahmet Kavakçı, Orhan Üretmen, Adnan Korkmaz, Aytekin Tutkun’un ardından esnaflık yapan Tahsin Uzun’da adaylık yarışına katıldı.Aday sayısı her geçen gün artarken geçtiğimiz dönem Teşkilatın desteğini alan AK Parti İl Disiplin Kurulu Üyesi Av.Hasan Serdar Baykal’ın ise gelişmeleri yakından takip ettiği ve adaylık konusunda sessizliğini koruması dikkat çekiyor.

Kulislerde ise adayların çokluğu ile ilgili değerlendirmeler yapılırken, AK Parti Genel Merkezin öncelikle mevcut ilçe başkanı Ali Kemal Sofu ile yola devam edip etmemekle ilgili değerlendirmenin yapılacağı ve farklı bir karar çıkması halinde ise yeni bir aday arayışına o zaman geçileceği konuşuluyor.

AK Parti Genel Merkezinden ise Hendek ile ilgili aday arayışının olmadığı mevcut ilçe başkanı Ali Kemal Sofu ile yola devam edileceği yorumlanıyor. 

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2014, 14:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184