AK PARTİ SOFU İLE DEVAM KARARI ALDI

AK Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamada gerekli istişareler ve değerlendirmeler neticesinde 9 Kasım 2014 Pazar günü AK Parti Hendek Teşkilatı 5. Olağan Kongresi’nde mevcut ilçe başkanı Ali Kemal Sofu ile yola devam edilmesi kararı alındığı ifade edildi

AK PARTİ SOFU İLE DEVAM KARARI ALDI



AK Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamada gerekli istişareler ve değerlendirmeler neticesinde 9 Kasım 2014 Pazar günü AK Parti Hendek Teşkilatı 5. Olağan Kongresi’nde mevcut ilçe başkanı Ali Kemal Sofu ile yola devam edilmesi kararı alındığı ifade edildi.

 İşte İl Başkanı Recep Uncuoğlu'nun açıklaması:

 

Değerli Basın Mensupları,

15 Eylül 2014 tarihinde başlayan 5. Olağan Kongre sürecimiz, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızca hazırlanan kongre takviminin usul ve esasları doğrultusunda yürütülmektedir.

Daha önce de sizlerle paylaştığımız gibi 16 ilçemizde teşkilatlarımızın faaliyetleri ve performansları, tüm teşkilat kademelerimiz ve yerel yönetimlerimizle uyum ve birlikteliklerini ölçmek ve değerlendirmek üzere istişari çalışmaları yapılmış, Koordinatör Milletvekilimiz ve Teşkilat Başkan Yardımcımızın da katılımları ile yüz yüze görüşmeler ve kanaatler alınmıştır.

Ayrıca milletvekillerimiz ve belediye başkanlarımızın, ana kademe kadın ve gençlik kolları yönetimleri ile meclis üyelerimizin kanaatleri de alınarak değerlendirme çalışmalarına dâhil edilmiştir.

Tüm bu çalışmalar neticesinde Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızın ortaya koyduğu istişari çalışma ve uzlaştırıcı anlayışla, mevcut ilçe başkanlarımızın performansları değerlendirilmiş olup, önümüzdeki 8 Kasım 2014 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan AK Parti Geyve Teşkilatı 5. Olağan Kongresi’nde mevcut ilçe başkanımız Muhittin Irmak ile yola devam edilmesi ve aynı zamanda ertesi gün 9 Kasım 2014 Pazar günü AK Parti Hendek Teşkilatı 5. Olağan Kongresi’nde mevcut ilçe başkanımız Ali Kemal Sofu ile yola devam edilmesi kanaati hasıl olmuştur.

Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızın talimatları doğrultusunda yürütülmüş olan tüm bu istişari çalışmaların neticesini değerli teşkilat mensuplarımız, kıymetli delegasyonlarımız ve kamuoyu ile paylaşmaktayız.

AK Parti Teşkilatı olarak 13. yılımızda tüm gayemiz,  bugüne kadar aynı dava şuuru ve bilinciyle ortaya koyduğumuz başarıyı daha da kıymetlendirmek, çok daha güçlü bir şekilde bizleri 2023’lü hedeflerimize taşıyacak teşkilat bilgi ve birikimimizi geleceğe taşımaktır.

Bu doğrultuda yapılan tüm çalışma ve fedakârlıkları daha da bereketlendirerek, teşkilat çalışmalarımızı Ak Parti’nin menfaatine olacak bir şekilde ortaya koyarak tüm teşkilat ve delegasyonlarımızın aynı özveri ve sağduyusunu ortaya koyacağına inanıyoruz.

Bugüne kadar hedeflerimize güçlü bir teşkilat yapısıyla ulaşan AK Parti, bundan sonra da aynı anlayış, çalışma ahengi, uzlaşma, uyum ve aynı disiplinle yoluna devam edecektir. Her iki ilçemizdeki ilçe başkan adaylarımıza başarılar diler, 5. Olağan Kongrelerimizin partimize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ederim.

                                                                                           RECEP UNCUOĞLU

                                                                                  AK PARTİ SAKARYA İL BAŞKANI

 

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2014, 19:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184