AK PARTİ TÜRKİYE’DE İSTİKRAR VE GÜVENİN SİMGESİDİR

İnci Erenler ve Kocaali’de ziyaretlerde bulundu

AK PARTİ TÜRKİYE’DE İSTİKRAR VE GÜVENİN SİMGESİDİR



AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ali İnci, AK Parti Erenler İlçe Kadın Kolları tarafından “ Birlik Beraberlik Günü “ adı altında düzenlenen kahvaltıya katıldı. Ardından Kocaali’de programa katılıp ziyaretlerde bulundu.

 Programa, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek,  AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç,  İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, AK Parti Sakarya Milletvekili adayları Ali İhsan Yavuz, Ali İnci, Recep Uncuoğlu, Bilgehan Doğru,  Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Erenler İlçe Başkanı Resul Erdoğan Yılmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Belgin Demirağ ve diğer ilçe yöneticileriyle birlikte çok sayıda partili katıldı.

 

Programdan sonra AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ali İnci, Kocaali’de programa katılıp, esnaf ve vatandaşları gezerek sohbet edip destek istedi.

İnci, Kocaali’de AK Parti Kocaali İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen kahvaltı programına katıldı. Programa,  İlçe Başkanı Basri Burak Ak, yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Sevim Serdar ve yönetimi, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, Kocaali Muhtarlar Derneği Başkanı Recep Erdoğan ve muhtarlar katıldı.

Güven ve istikrarın devamı için çalışacağız

Programda bir konuşma yapan İnci “ Halkımız AK Parti iktidarına inandı. Hepimizin amacı güzel hizmetler yapmaktır. Hep beraber daha birçok hizmetlere imza atacağız. Güçlü, özgür, demokrat bir Türkiye olarak dünyanın her yerinde var olmak için mücadelemize devam ediyoruz. AK Parti Türkiye’de istikrar ve güvenin simgesidir, hep birlikte bu güven istikrarın devamı için çalışacağız. Yeni Türkiye’nin inşasında hep birlikte bize düşen sorumluluğu üstleneceğiz. Derdinizle dertlenip, sorunlarınızı birlikte çözeceğiz. Bizi biz yapan millettir, milletimizin vermiş olduğu destektir. Bu desteği daha da güçlendirmek ve halkımızın bizlere verdiği güveni boşa çıkarmamak için var gücümüzle hizmet edeceğiz “ Dedi.

Daha sonra İnci, AK Parti Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar ve İlçe Başkanı Burak Ak ile birlikte, esnafları, pazaryerini ve vatandaşları ziyaret ederek destek istedi.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2015, 15:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184