Ak Parti Yeni Mahalle Seçim Bürosu Açıldı

Ak Parti Hendek Yeni Mahallede Yerel seçimleri için seçim ve irtibat bürosu açılışı yaptı.

Ak Parti Yeni Mahalle Seçim Bürosu Açıldı


Yeni Mahalledeki seçim bürosu açılışına Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ekrem Yüce, Ak Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Ak Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Ak Parti Hendek Gençlik Kolları Başkanı Fadıl Fide, Ak Parti Hendek Kadın Kolları Başkanı Bediha Yılkın, Partililer ve çok sayıda Vatandaş katıldı.

Gecede Mhp İlçe Başkanı Burhan Namlı yaptığı kısa konuşmada, Allah’ın izni ile ittifaka sonuna kadar sahip çıkıp başarıya ulaştıracağız dedi.

Daha sonra söz alan Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, Ankara’da kurulmuş olan Cumhur ittifakının hakkını vermek zorundayız sizlerde desteklerinizi esirgemeyin dedi.

Ali Kemal Sofu'ya sahip çıkmak

Ak Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu, selamlama konuşmasının ardından yaptığı konuşmasında, Cumhur ittifakının Hendek Belediye Başkan Adayı olarak karşınızdayım. Ali Kemal Sofu’ya sahip çıkmak öncelikle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmaktır. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye sahip çıkmaktır. Türkiye’mize Sakarya’mıza Hendek’imize sahip çıkmaktır.

İnşallah bunu hep birlikte başaracağız. Bunun için tüm gücümüzle çalışacağız. Cumhur ittifakı akşamdan sabaha oluşmuş masa başında alınmış ittifak kararı değildi. Cumhur ittifakını milletimiz 15 Temmuz gecesi o hain darbe girişiminde tankların önüne çıkarak mermilerin önüne siper olarak durmuşlardır. Milletin kurduğu bu ittifakı da çok değerli büyüklerimiz reislerimiz  tamamına erdirmiştir. Biz hem referandum da, hem Cumhurbaşkanlığı seçiminde, hem de milletvekili seçiminde cumhur ittifakına sadık kaldık, bugünde yerel seçimlerde cumhur ittifakı yapıyoruz.


Bizde bizi aday gösteren büyüklerimize mahçup olmamak için tüm gücümüzle çalışacağız. Bizleri burada belediye başkanı seçecek olan siz değerli gönül daşlarımıza mahcup olmamak için tüm gücümüzle çalışacağız. Hendekli hemşerilerimize mahcup olmamak için tüm gücümüzle çalışacağız. Genciz, enerji doluyuz, tecrübeliyiz, 7 yıldır üç dönemdir Ak Partinin kale komutanıyız,  ilçe başkanıyız, bilgilerimizi, birikimlerimizi Hendek’imize hizmete döktürmek için hep birlikte inşallah çalışacağız dedi.


Ak Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, seçimlerin ülkemize hayırlı olması dileklerinde bulundu.


Ak Parti Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ekrem Yüce Hendek’te Ali Kemal Sofu Büyükşehir’de Hendek’in damadı olarak kendisine oy istedi seçimlerin şimdiden hayırlı olsun dileklerini iletti.



Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2019, 10:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184