Ak Parti’de Mazbata Tartışması

Sosyal medyada paylaşılan halefler-selefler paylaşımı tartışmaları beraberinde getirdi.

Ak Parti’de Mazbata Tartışması


Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal’ın kendisine ait sosyal medya hesabından “Halefler-selefler, kuruluşumuzdan itibaren Ak Parti Hendek İlçe Başkanları” paylaşımı tartışmaları da beraberinde getirdi.
Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, Kurucu İlçe Başkanı Şenay Sakal ve önceki dönem İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Foto Medya’da bir araya gelerek günün anısına fotoğraf çektirdiler.
Mazbatası olsaydı yazardık

Ak Parti ve kendi sosyal medya hesabından “Halefler-Selefler, kuruluşumuzdan itibaren Ak Parti Hendek İlçe Başkanları” diye paylaşan Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal'ın paylaşımının altına önceki dönem İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu’nun "Fatih Tazim Başkanımızda olsaydı liste tamam olacaktı. Bir başka karede o da olur inşallah" diyerek yorum yapmasının ardından Baykal, Sofu'nun yorumuna "Fatih kardeşimizin İlçe Başkanı olarak mazbatası olsaydı onu da yazardık muhakkak" diye cevap yazması tartışmaları da beraberinde getirdi.

Senden büyük Allah var

Kendisi hakkında yapılan yoruma cevap veren Fatih Tazim;

“Benim hiçbir zaman İlçe Başkanı olarak anılmak gibi derdim olmadı Hasan Başkan”

“Hasan Serdar Baykal bu zamana kadar ben seninle ilgili hiçbir yorum yazmadım. Mümkünse sende benimle ilgili yazma. İlçe Başkanı olmadan önce Abi veya Başkanım diye hitap ediyordun. Şimdi gururundan böyle hitapta bulunmuyorsun. Gururlanma Hasan Başkan senden büyük Allah var” diyerek cevap verdi.

Kim seçildi, kim atandı

Partili ve Partisiz birçok kişi tarafından eleştirilerin yapıldığı ve tartışmalara neden olan fotoğrafta Şenay Sakal ve Ali Kemal Sofu kongre ile seçilerek mazbata alıp Başkan olduğu, Hasan Serdar Baykal’ın ise kongre yapılmadan atamayla Başkan olduğu bilinmekte.

Diğer yandan Ali Kemal Sofu'nun Aday Adaylığı ve Adaylığı sürecinde Fatih Tazim Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatını yönetmiş ve Hasan Serdar Baykal'a teslim etmişti. Ayrıca Hasan Serdar Baykal Belediye Başkan Aday Adaylığı sürecinde de evraklarını Fatih Tazim'e teslim etmişti.


Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2019, 12:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184