Ak Parti’den Çat Kapı Ziyaretler

Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatı sahada süratle seçim çalışmalarını, miting hazırlıklarını, Ramazan ayı münasebetiyle de faaliyetlerini çok yönlü olarak sürdürmeye devam ediyor.

Ak Parti’den Çat Kapı Ziyaretler


Hendek İlçe Teşkilatı Kadın ve Gençlik Kolları, seçim tarihinin açıklanması ile kendi yönetim ve mahalle başkanlarıyla sürekli toplantılar yaparak, istişarelerde bulunup, Ramazan ayı faaliyetlerini ve seçim çalışmaları hususunda kurulan SKM Ekibinin hazırladığı programları koordineli bir şekilde gerçekleştirmekteler.

Teşkilatın AK Kadınları ile birlikte ana kademe ve gençlik kolları bayanları bitmeyen enerjileri ile gruplar halinde mahallelere dağılarak vatandaşa ÇAT KAPI yapıyor.  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletip seçimle ilgili görüşleri hususunda sohbet ediyorlar. Diğer taraftan da Ramazan ayı olması münasebetiyle her gün ulaşılmayı bekleyen aileleri ziyaret ederek onların ihtiyaçlarına çözümler üretip dertlerine sıkıntılarına ortak olup bir nebzede olsa fayda sağlamaya çalışıyorlar. Tabii bütün faaliyetler bunlarla sınırlı olmayıp gruplar halinde Esnaf, Hasta, Yaşlı, Bebek ve Taziye ziyaretlerini de aynı anda devam ettiriyorlar.

Ak Kadınların şuana kadar yapmış oldukları ziyaretlerin ve dokundukları insan sayısının rakamsal değeri oldukça yüksek olan bu hanımlar hızlarına hız katarak “EMEKLERİMİZiN KARŞILIĞINI 24 HAZİRANDA ZAFERLE TAÇLANDIRACAĞIZ” diyor.

Gençlerde meydanları sahur vakitlerine kadar boş bırakmayarak Esnaf ziyaretleri gerçekleştiriyor halkla iç içe olan alanlarda faaliyetlerini sürdürüyor. Bir sabah bir bakıyorsunuz gençler bir gecede İlçenin her yerini sabaha kadar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 5 Haziranda Sakarya da gerçekleştireceği mitingin Afişleriyle pankartlarıyla donatıyor. Ak Gençler, gençliğin verdiği enerjiyle çalışmalarını sürdürürken “Siyasette her daim gençlerin aktif olduğunu göstermekten ve davamızın verdiği güçle ilerlemekten geri durmayacağız.” dedi.

AK Parti İlçenini Ana Kademe, Kadın Kolları ve Gençlik kolları, kendi yönetimleri ve ilçenin 91 mahallesindeki mahalle başkanları ile sürekli irtibatta olup  iftar ve sahur programları gerçekleştirerek teşkilatın halk ile buluşmasını sağlıyor.

Anlaşılan o ki 24 Hazirana kadar ilçemizde diğer partililerin faaliyetleriyle oldukça hareketlenen ortam, AK Kadınlardan ve Ak Gençler ile geçen her gün sonrası yeni bir çalışma ile seçim stratejileriyle sahalarda  diğer alışan diğer parti teşkilatlarına geçit yok.

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2018, 23:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184