Ak Parti'den Davullu Manili Sahur

Ak Parti kadroları Gençlik Kolları sahur programında buluştu.

Ak Parti'den Davullu Manili Sahur


Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, İl Başkanı Fevzi Kılıç, Belediye Başkanı İrfan Püsküllü Mv. Adayı Ali İnci ve Belediye Meclis Üyeleri ile beraberinde Gençlik Kolları sahur programında buluştu.

Gece 01.00-01:30 saatleri arası İlçeye gelen İl Başkanı Fevzi Kılıç ile Sakarya Milletvekili Adayı Ali İnci'yi İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Gençlik Kolları ve Belediye Başkanı İrfan Püsküllü merkezde karşıladı.
Merkezdeki Ak Parti Standına uğrayan heyet yeni açılan Atatürk parkını gezip çay içtikten sonra sahur saatlerinde bazı Mahalleleri gezerek Vatandaşlara maniler söyleyip, davul çalıp sahur için börek dağıttılar.
Ramazan geldi hoş geldi, peşinden seçim geldi, yemek yapmayın hanımlar, Ak Partiden börek geldi manisini söyleyen İl Başkanı Fevzi Kılıç'a Milletvekili Adayı Ali İnci ve Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü davul çalarak eşlik edip tek tek evlerin kapısını çalıp vatandaşa börek ikramında bulundular.

Ak parti mensuplarını karşılarında gören, ev sahipleri şaşkınlık içinde memnuniyetlerini dile getirdi. Mahallelerde hoş ve eğlenceli anlar geçirdikten sonra Bayraktepe de Gençlerin düzenlediği sahur programına katıldılar.


Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2018, 19:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184