AK PARTİLİ VEKİLLERDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Ak Parti Sakarya Milletvekilleri teşekkür ziyaretlerine Hendek’te devam etti.

AK PARTİLİ VEKİLLERDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ


Ak Parti Sakarya 26. Dönem Milletvekilleri, teşekkür ziyaretleri kapsamında Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatı tarafından yapılan program ile birlikte Partililer ve Vatandaşlar ile bir araya geldi.

Hendek Rasimpaşa Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya, Ak Parti Sakarya Milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün, Şaban Dişli, Mustafa İsen, Ali İhsan Yavuz, Recep Uncuoğlu, 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Ak Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili ve Hendek Belediye Meclis Üyesi Şenay Sakal, Meclis Üyeleri, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun, Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Erci, Partililer ve çok sayıda Vatandaş katıldı.
Öz Orman İş Sendika Başkanı Âdem Öz’ün sunumu ile başlayan programın açılış konuşmasını yapan Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, desteklerini bizlerden esirgemeyen 25. Dönem Milletvekilimiz Ali İnci’ye, Partimizin tüm kademelerine ve Ak Parti’ye oy veren tüm seçmenlerimize teşekkür ediyorum diye konuştu.

Bize alçak gönüllülük yakışır

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, 1 Kasım seçimleri sonrası sorumluluklarımız daha da arttı. Bize düşen Partili Partisiz herkesi güzel karşılamak, fikirlerine saygı duymak ve bir dahaki seçimlerde Ak Parti’ye oy verebilmelerini sağlamaktır. Galip çıktık diye böbürlenmemeliyiz, biz alçak gönüllülük yakışır diye konuştu.

Sen, ben yok, Türkiye var

Selamlama konuşmasını yapmak için kürsüye davet edilen Ak Parti 25. Dönem Milletvekili Ali İnci, seçim süreci içerisinde aday olmamamız dolayısıyla “Büyüklerimizin verdiği karar başım üstünedir, aday olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Siyaset uzun solukludur” diye söylediğim bir kelime var. Bu süreç içerisinde ilk ve son gösterdiğim tavır budur. Hiçbir dargınlık ve küskünlüğünün olmadığını dile getiren İnci, seçim süreci içerisinde elimizden gelen gayreti gösterdik ve göstermeye devam edeceğiz. Bu anlamda emeği geçen tüm Partililerimize ve destekleriniz bizlerden esirgemeyen Vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun diye konuştu.

Ak Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen, selamlama ve teşekkür konuşması yapmasının ardından seçim süreci içerisinde Vefat eden Annesinin Mevlid cemiyetine katılmak üzere Partililerden izin isteyerek programdan ayrıldı.
Sırasıyla diğer Ak Partili Milletvekillerinin selamlama ve teşekkür konuşmalarının ardından Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatının hazırladığı slayt gösterisi yayınlanarak Partililere bilgi verildi.

Temel Dursun fıkrası programa damga vurdu

Slayt gösterisinin ardından kürsüye gelen Ak Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç’ın selamlama ve teşekkür konuşmasının ardından anlattığı fıkra programa damgasını vurdu. Temel ile Dursun fıkrası anlatarak fıkra sonunda geçen “Ben akıllanır zannettim” kelimesini muhalefet Partisi temsilcilerine ithaf eden Kılıç Partililerden bol alkış alarak tebessüm oluşturdu.
Program Ak Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç tarafından Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatı adına Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun ve Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Erci’ye çiçek takdim edilmesi ile Milletvekillerinin Partili ve Vatandaşlar ile fotoğraf çekilmesinin ardından son buldu.


Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2015, 18:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184