AKP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI KENDİNİ TANITTI

Hendek Ak parti yönetim toplantısına milletvekili aday adayıda katıldı

AKP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI KENDİNİ TANITTI


Adalet ve Kalkınma Partisi’nde (AK PARTİ), Haziran 2015’te yapılması beklenen genel seçimler için Sakarya dan milletvekili aday adayı olan Mahmut Tandoğan, Ak Parti Hendek İlçe yönetiminin haftalık toplantısına katılarak kendini tanıttı.

Hendek ilçe Yönetiminin haftalık düzenlediği toplantıya katılan Mahmut Tandoğan toplantıda kendini tanıttı ve projelerini anlattı. Yönetim üyelerinin sorduğu sorulara cevap verdi.

Mahmut Tandoğan "Yeni yönetiminiz hayırlı olsun. Uzun yıllar Ankara da yaşıyorum, hafta sonları Sakarya ya geliyorum.

 Bürokrasinin nasıl işlediğini Ankara da yaşadığım için çok iyi biliyorum. Bir vekil seçildiği zaman, nerelerden hizmet alabileceğini öğrenene kadar 3 -4 yıl geçiyor, ben Ankara’da da ikamet ettiğim için Sakarya’daki sorunları en hızlı şekilde etkili mercilere iletebilecek donanıma sahibim. " dedi.

Milletvekili aday adayı toplantıdan ayrıldıktan sonra, Başkan Ali Kemal Sofu haftalık toplantıda hafta içindeki aktivitelerini anlattı. Görüş ve temennileri dinledi. Toplantının ardından, yaklaşan seçimlerden dolayı başkan yardımcıları ile yürütme toplantısı düzenledi. Yürütme toplantısında seçimle ilgili , yapılanlar gözden geçirildi ve yeni fikir projeler tartışıldı.

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2015, 19:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
hacıoğlu
hacıoğlu - 9 yıl Önce

demek ankarada bağlantıların var sakaryadaki sorunları hemen çözeceksin:) komik olmayın komik sizin devriniz bu seçimde bitti.insanlık sizin ne olduğunuzu anladı.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184