ALİ İNCİ BALKONDAN PARTİLİLERE SESLENDİ

Ak Parti’den adaylığı kesinleşen Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatında halka seslendi.

ALİ İNCİ BALKONDAN PARTİLİLERE SESLENDİ



Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu açılış konuşmasında; 30 Mart yerel seçimleri öncesinde Aday Adaylığı sürecimiz dün itibarı ile sona ermiştir. Ali İnci Başkanımız bir kez daha Hendek Belediye Başkan adayımızdır. Kendisine ve Hendeğimize hayırlı olsun diyorum.

İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde Başbakan’ımıza layık bir şekilde, en yüksek oyu alarak hatta sandıkları patlatarak %80 gibi bir hedefle tekrar Ali Başkanımızı Hendek Belediye Başkanı yapmanın gayreti, arzusu ve azmi içerisinde olacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde bu süreci yönetip layıkıyla ve anlımızın akıyla tekrar Hendek Belediye Başkanlığını en yüksek oy oranlarıyla Ak Partimize kazandıracağız.

Ülkemize, İlimize ve İlçemize hayırlı uğurlu olsun dedi.

Hendek’e çağ atlattık

Hendek Belediye Başkan adayı Ali İnci yaptığı konuşmasında, Başbakanımızın ifade ettiği gibi, çok uzun bir yoldan geldiğimizi ve çok uzun bir yola gideceğimizi ifade etmek istiyorum.

Cami’leriyle, okullarıyla, Hastanesiyle, Salonlarıyla Hendek’e çağ atlattık.  Bugün elhamdülillah işsizlik bitti, kahvehane sayısı aza indi. Neden, çünkü herkes çalışıyor, anons ediyoruz işçi arıyoruz, ilçemizi nerelerden nereye getirdik.

Yıkmaya değil yapmaya, bozmaya değil düzeltmeye

Hani binaları yıkıyoruz ya kızıyorlar, yapacağız onları. Yapmak için yıkıyoruz. Bazen insanlar bakıyor, bu dereyi bozuyor bu adam diye kızıyorlar bana. 18 uygulaması oldu sorun, ya o öyledir böyledir üzülüyor adam hayır. Üzmeye değil yaşama sevincini yeniden ve huzurlu bir çevre oluşturmaya çalışıyoruz.

Ahmet Mehmet şöyle demiş, böyle demiş beni hiç ilgilendirmez. Ben doğru bildiğim yolda yoluma devam ederim. Çünkü arkamda güçlü bir Hendek var.

Buradan daha önce de söylediğim gibi arkadaşlarımız 5 yıl sonrası için hesap yapsınlar dedik.

Ama bizim çok yakın arkadaşlarımızı ve dostlarımızı Sakarya’da nefsi tavan yapan ki ben onlara buradan sesleniyorum; evdeki hesap Çarşı’ya uymaz. Biz Hendek’ten hiç dışarı çıkmadık. Biz her zaman Başbakanımızın yanındaydık.

Tarlada izi olmayanın harmanda nasıl gözü olur

İnci, konuşmasına kendisi hakkında çıkan siyasi mevta sözlerine de atıfta bulunarak, şimdi soruyorum dostlar, tarlada izi olmayanın harmanda nasıl gözü olur. Bana sorulduğunda rahat olun, Başbakanım bilir ne yapılması gerektiğini.

Ama ben Hendekli hemşerilerimin, Sakarya’da siyaseten parti içerisindeki bazı insanların, siyasi mevta diye düşündükleri insanlara Hendeğin müsaade etmediğini gördüm. Hendeğin dimdik Ali İnci’nin arkasında durduğunu gördüm.

% 85 oy oranına ulaşalım gerisini bize bırakın

Tüm Hendek’e sesleniyorum ve istiyorum, eğer benim kazanmamla alakalı başka bir partideki arkadaşın tereddüdü varsa bize oy vermesin. Ama kazanacağımızı biliyor, başka partilerin kazanma şansının olmadığını bilenlerden bir Hendek milliyetçiliği yaparak Hendek Belediyesinde Ali İnci’nin arkasında olduğunu Türkiye bilsin gerisini merak etmeyin diyerek %85 oy oranına ulaşarak Hendek bunu yaptı deyin.

Hepinize çok teşekkür ediyorum diyerek partililerin tebriklerini kabul etti.

Kadir KAZIN / HENDEK

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2014, 18:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
Murat akdeniz
Murat akdeniz - 10 yıl Önce

Yakışır başkana

murat karakadı
murat karakadı - 10 yıl Önce

bu sefer sana oy yok,,başkan karakadı olacak senin artık köşene çekilme zamanın,,

ali körpe
ali körpe - 10 yıl Önce

bu seçim hz.ömer'in (r.a) adaleti sözleriyle belediye başkanı olup sonra bu makamda karun gibi hüküm sürenlerin inşaallah sonu olacaktır. ey hendekli bu adam 15 yıl önce neydi şimdi ne oldu gözünüz görsün ben ve siz 15 yıl önce neysek maddi açıdan yine aynıyız birde bu adama ve etrafina bakin ve uyanin artik. hendek belediyesinde değişimin zamanı geldi ve geçiyor çok geç olmadan bu duruma inşaallah son verelim.

yunus demir
yunus demir - 10 yıl Önce

az kaldı incinin iktidarı bitiyor ee cepleri doldu yani

lale aksu
lale aksu - 10 yıl Önce

aynnn

HİKMET YILMAZ
HİKMET YILMAZ - 10 yıl Önce

ak parti çok isabetli karar vermiştir bu iş ali başkansiz olmaz.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184