ALİ İNCİ BAŞVURUSUNU YAPTI

Türkiye’de istifa ederek milletvekilliğine aday adayı olan iki belediye başkanından biri olan Ali İnci başvurusunu yaptı.

ALİ İNCİ BAŞVURUSUNU YAPTI


AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, “Ali Başkanımızla çok uzun dönem birlikte siyaset yaptık. Siyaset yapmış olduğumuz dönem içerisinde azminden, çalışma aşkından hiçbir zaman azalmayan bir belediye başkanımızın başvurusunu şevkle ve şerefle kabul edeceğiz.”dedi.

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Ali İnci, yoğun bir kalabalıkla birlikte AK Parti İl Başkanlığına, adaylık başvurusunu yaptı. İnci İl Başkanlığına geldiğinde davul zurna ile karşılandı. Hendek Belediye Başkanlığından istifa eden Ali İnci, milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi. Yoğun bir kalabalıkla il teşkilatına giden İnci, büyük coşkuyla karşılanarak adeta gövde gösterisi yaptı.

AK Parti Sakarya İl Teşkilatına giden Ali İnci’yi, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu başta olmak üzere, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, Erenler Beleidye Başkanı Cavit Öztürk,  Geyve Belediye Murat Kaya, Karasu Belediye Mehmet İspiroğlu, Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel, Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım yalnız bırakmadı.

“Bu başvuruyu şerefle kabul ediyorum”

AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç konuşmasında, “Ali Başkanımızla çok uzun dönem birlikte siyaset yaptık. Siyaset yapmış olduğumuz dönem içerisinde azminden, çalışma aşkından hiçbir zaman azalmayan bir belediye başkanımızın başvurusunu şevkle ve şerefle kabul edeceğiz. Dün Genel Merkezdeki yapmış olduğumuz toplantıda Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Soylu, ‘Türkiye’de ilçe belediye başkanlarından sadece Sakarya’da Ali İnci’yi istisna gösterdik’. AK partimiz kurulduğu günden itibaren gönüllerde taht kurmuş bir partidir.  Sayın başbakanımız ve şimdiki cumhurbaşkanımız bir fakirin sofrasında oturup halkımızın gönlünde yer etti. Ve AK Partimiz bugünlere geldi. Hep beraberce el ele omuz omuza gönül vererek 7 Haziran’da 7 Güzel insanı Ankara’ya göndereceğiz. Hayırlı, uğurlu olsun.” dedi.

“Düğünüme hoş geldiniz”

Başvuru formunu teslim etmeden önce, il teşkilatı önünde toplanan kalabalığa seslenen İnci, gösterilen ilgi ve desteğe teşekkür ederek “ Bugün benim düğünüme hoş geldiniz. Çok uzun bir yoldan geliyoruz ve çok uzun bir yola da gittiğimizi belirtiyorum. Aday Adaylığı noktasında bana destek veren başta Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Bakanımız, Milletvekilimiz Şaban Dişli, Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu, İl Başkanımız Fevzi Kılıç, belediye başkanlarımız, tüm partililerimiz ve halkımıza teşekkür ediyorum. Bu güzel günde beni yalnız bırakmadınız. Hep birlikte hizmete devam  “ Dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2015, 21:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184