ALİ KEMAL SOFU'DAN TERÖRE TEPKİ

Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu'dan, Ankara'da yaşanan bombalı saldırılara tepki.

ALİ KEMAL SOFU'DAN TERÖRE TEPKİ


Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Ankara'da yaşanan bombalı saldırı sonucunda yaşamını yitiren 28 Şehidimize, Diyarbakır'daki saldırılarda Şehit olan 6 Askerimize ve İdil'de Şehit olan 1 Asker ve 1 Polisimize Allahtan rahmet diliyorum.

Bu elim olayda yaralanan tüm yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Bu Vatan uğruna Şehit düşen tüm Şehitlerimizin ailelerine ve tüm ulusumuza baş sağlığı sabır ve metanet dilerim.

Ülkemiz içeriden ve dışarıdan şer odaklarının hedefi olmaktadır. Yıllardır devam eden bu saldırılarda başarılı olamayanlar artık bu savaşı top yekun bir saldırı haline dönüştürdüler. Bu saldırılar karşısında ülkesinin bekası için mücadele eden tüm Asker ve Polislerimizin Allah yar ve yardımcısı olsun.

Bilinsin isteriz ki, Vatanın 815 bin kilometrekare toprağından bir zerre alamayacaklar, bu Ülkenin tüm Vatansever evlatları kanı pahasına, canı pahasına bu Vatan topraklarını savunmaya devam edecektir.

Hükümetimiz bu konuda gerekli olan tüm adımları karalılıkla atmaktadır ve atmaya devam edecektir. Ne pahasına olursa olsun bu topraklarda huzur ortamı tahsis edilecektir.

Milletimizin başı sağolsun. Şehitlerimizin ruhu şad olsun.



Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2017, 10:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184