AYDIN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI

AK Parti Hendek ilçe teşkilatında kongre öncesi eski Gençlik kolları Başkanlığı yapan ve ilçe başkan yardımcılığı görevini yapan Orhan Aydın, Kongrede ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

AYDIN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI


Kulislerde aday isimlerinin geçmesinin ardından Orhan Aydın, yapılacak olan Kongrede Hendek İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Ahşap Kafe'de Partili arkadaşları ile bir araya gelen Orhan Aydın yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti Hendek İlçe Teşkilatının kuruluşundan bugüne kadar içerisinde bir çok görevlerde bulundum. 2011-2004 yılları arasında İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeliği, 2004-2011 yılları arası iki dönem İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, 2012-2014 yılları arası İlçe Yönetim Kurulu üyeliği ve Başkan Yardımcılığı görevi yaptım. Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığı görevini yürüttüm.

Tüm almış olduğum görevlerde her zaman laik görülüp verilen görevleri başarıyla tamamladım. Partimizin yapılacak olağan kongresinde Teşkilatımızın içerisinde ki dostlarımızın telkinleri ile İlçe Başkanlığı adaylığımı açıklamaya karar verdim.

Yapılacak olan ilçe kongremizin partimize ve Hendeğimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Saygılar sunarım dedi.

İlçe Başkanlık adaylığı açıklaması yapan Orhan Aydın partili genç dostları ile bir araya gelerek sohbet etti.


Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2014, 15:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184