AYDIN’DAN BASIN AÇIKLAMASI

Ak Parti Hendek İlçe Başkan Aday Adayı Orhan Aydın yazılı bir açıklama yaptı.

AYDIN’DAN BASIN AÇIKLAMASI


18.10.2014 tarihinde AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı’nın belirlemiş olduğu delege listesinde ismi olan bazı kişilerin hısım ve akrabalık ilişkilerinin olması, parti bünyesinde faaliyet göstermemiş kişilerin tercih edilmesi, aynı ailedeki tüm bireylerin delege yazılması, ilçemizde yapılacak olan ilçe başkanlığı kongresine gölge düşeceği izlenimi uyandırmıştır.

76 bin nüfusu olan ilçemizde 53 bin seçmen bulunmaktadır. 20 bin civarında üyesi olan AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı’nın belirlemiş olduğu 400 delegenin içinde bir çok yakın akraba ilişkilerinin olması( baba-oğul, eş, çocuk, kardeş vb), teşkilat bünyesinde daha önce görev almış kişilerin,  ilçe yönetici, kadın kolları ve gençlik kolları yönetici, eski belediye meclis üyelerinin yer almaması hem bu insanları kırmış hem de ilçe yönetimine olan güvensizliği arttırmıştır.

Bunun yanında halen gençlik kollarında ve kadın kolları yönetiminde görev yapan bazı kişilerde delege listesinde yer almaması son derece manidardır. Bu konudaki tespitler birebir yapılmış olup, ilgili makamlara bildirilecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.


Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2014, 15:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184