Aygüneş Martin’e Sahip Çıktı

Hendek Belediye Meclis Üyesi Yaşar Aygüneş, Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Martin’e sahip çıktı.

Aygüneş Martin’e Sahip Çıktı


Hendek Belediye Meclis Üyesi Yaşar Aygüneş, son günlerde eleştirilerin odağındaki isim olan Hendek Belediye Başkan Yardımcılığına getirilen Sedat Martin’e sahip çıktı.

Kendisine ait sosyal medya hesabından Martin’e sahip çıkan Aygüneş, MHP mikro milliyetçilik yapmaz makro milliyetçilik yapar dedi.
İşte Aygüneş’in o paylaşımı;

Son 2 gündür Hendek'in gündemi oldu Sedat Martin...

Sosyal Medyada, Yerel basın sitelerinde Hendekte adam yokmuydu da Akyazılı biri Hendek Belediyesine Başkan Yardımcısı olarak geldi.

Hakkında fırtınalar kopartılan Sedat Martin’in hangi sıfatla geldiği Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu’nun inisiyatifi, bırakın kendi kararını versin. Ali İnci döneminde Hendek Belediyesine sapancalısından adapazarlısına, akyazılısından Karapürçeklisine kadar onca Hendekli olmayan ama Türk vatandaşları Hendek belediyesinde hizmet verdi.

Hatta Bayraktepe derneğinde Osman Aydın Hendekli mi diye sorgulayan dahi çıkmadı. Ne hikmetse insanlar Belediye Başkanımızın yumuşak yüzünü suistimal ediyorlar.

Neyse gelelim asıl konumuza Hakkında fırtınalar kopartılan Sedat Martin kimdir, bileniniz varmı.

Korkmayın size nasıl biri olduğunu uzun uzadıya anlatacak değilim. Hakkında şunu bilmeniz yeterli. Sedat Martin önceki dönem Milletvekilimiz Zihni Açba’nın danışmanlığını yaparken Hendek İlçe Teşkilâtımızdan gelen Hendekli hemşehrilerimizin sorunlarını çözerken, yardımcı olurken bunlar Hendekli bunların işini görmeyeyim demedi.

Bir tane örnek vereyim Gürcistan vatandaşı Dikmen Mahallemizin gelini sınırdışı edilmesin diye vatandaşlık işlemlerini tamamlanmasını sağlayan da bugün Hendek Belediyesinde görev yapacağı için eleştirilen Sedat Martin. Şimdi bunları düşünerek eleştirecekseniz eleştirin.

Ha unutmadan şunu da üstüne basa basa belirtmek lazım Milliyetçi Hareket Partisi mikro milliyetçilik yapmaz makro Milliyetçlik yapar.

Partinin temel ilkesi de budur.


Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2020, 23:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184