AZAK, 23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMINI KUTLADI

CHP Hendek İlçe Başkanı Reyhan Azak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

AZAK, 23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMINI KUTLADI


Azak Mesajında, Bu topraklarda özgür ve bağımsız yaşama iradesinin sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin 23 Nisan 1920'de kuruldu.
23 Nisan Türk milletinin tarih sahnesine güçlenerek çıktığı ve egemenliği kendi eline aldığı gündür.  

 Esaret ve işgal zincirlerini kıran, insanlarımızı özgürlüğe kavuşturan, milletin kanıyla, canıyla elde ettiği egemenliğin simgesi olan Meclisimizin kuruluş günü, çocuklara ve yeni nesillere armağan edilmiştir.

 Bu ülkede bütün vatandaşların hak ve özgürlüklerini korumak, demokratik, laik, sosyal hukuk devletini geliştirmek ve vatanımızın çağdaş uygarlık seviyesinin üstüne çıkmasını sağlamak  TBMM'nin görevidir. Geçilmek istenen tek adamlık sistemine karşı Atatürk'ümüzün açtığı TBMM'ye layık olduğu işlevi kazandırmak hepimizin görevidir.

 Çocuklara bırakılacak en değerli mirasın, özgür ve adil bir Türkiye'dir. Cumhuriyet Halk Partisi, bu bilinçle çalışacak, halkımızın verdiği sonsuz güçle hepimizin özlediği huzur ve barış içerisindeki Türkiye'yi yeniden inşa edecektir.

  Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Türkiye Büyük Millet Meclisini kuran tüm kahramanlarımızı şükranla anıyor, aziz şehitlerimize rahmet diliyor, bütün milletimizin ve özellikle çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.

       Reyhan AZAK
CHP Hendek İlçe Başkanı

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2018, 07:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184