AZAK GAFFAR OKKAN’IN ŞEHİT EDİLMESİ DOLAYISIYLA MESAJ YAYINLADI

CHP Hendek İlçe Başkanı Reyhan AZAK Diyarbakır Emniyet Müdürü Ali Gaffar OKKAN’ın Şehit edilmesinin 17. Yılında mesaj yayınladı.

AZAK GAFFAR OKKAN’IN ŞEHİT EDİLMESİ DOLAYISIYLA MESAJ YAYINLADI


CHP İlçe Başkanı Reyhan AZAK yayımladığı mesajında; 24 Ocak 2001 tarihinde Diyarbakır’da hain bir terör saldırısında beş koruma polisiyle birlikte şehit edilen Hendek’in değerli evladı Ali Gaffar OKKAN önder kişiliği ile Cumhuriyetin, demokrasinin, ulusal birlik ve bütünlüğümüzün savunucusu olmuştur.  Ali Gaffar OKKAN görev yaptığı yerlerde devletle halkı kaynaştıran, halk tarafından sevilen bir kişiliğe sahip olan, Ali Gaffar OKKAN bu özellikleri nedeniyle hainler ve gizli şer odaklarının hedefi olmuştur. 

Ülkemizin en önemli bir değeri olan Ali Gaffar OKKAN faili meçhul cinayetlerde eşi benzeri görülmemiş bir alçaklıkla katledilmiştir. Her zaman halkın yanında olan, terör örgütlerine karşı cansiperane mücadele eden Ali Gaffar OKKAN’ın hemşerisi olmaktan her zaman onur duyduk.

Yine 24 Ocak 1993 yılında araştırmacı gazeteci Uğur MUMCU aynı yabancı şer odakları tarafından suikast ile öldürüldü.

Emperyalistler ve yerli işbirlikçileri teröristler, ülkemizi bu günlerdede karıştırıp gizli planlarını hayata geçirmek istemektedirler. Ancak şanlı ordumuz sınır boylarımızda yuvalanan teröristlere gereken dersi vermektedir. Güvenlik güçlerimizin ve Mehmetçiklerimizin mücadelesiyle ulusça tüm bu oyunların üstesinden geleceğimize inancım tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle şehitimiz, Hendek’in yiğit evladı Ali Gaffar OKKAN’ı, beş polis arkadaşını ve Uğur MUMCU'yu saygı ve rahmetle anıyorum.

Reyhan AZAK-CHP Hendek İlçe Başkanı

 

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2018, 19:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184