AZAK’IN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi Hendek İlçe Başkanı Reyhan Azak Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 79. yılı Nedeniyle Mesaj Yayınladı.

AZAK’IN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ MESAJI


Azak Mesajında ,Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün üzerinden 79 yıl geçti.Geçen zamana rağmen, büyük önderin fikirleri yolumuzu aydınlatmaya devam ediyor.

Her geçen gün kurduğu Cumhuriyetin ve laik, sosyal hukuk devletinin ne kadar önemli olduğu daha iyi anlaşılmaktadır. Halkımızın demokrasiye ve Cumhuriyete bağlılığı son yıllarda yaşadığımız anti demokratik söylem ve uygulamaları aşacak güçtedir. Türkiye Cumhuriyeti birlik ve beraberlik içerisinde sonsuza dek yaşayacaktır.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, çağdaş Türkiye’nin simgesi, yüce Atatürk’ün halkımızın gönlündeki yeri hiç bir zaman değişmeyecektir. Halkımız dün Mustafa Kemal ile çıktığı yola, bugün Atatürk’ün ilkeleri ışığında kararlılıkla yürümeye devam edecektir.

Bu duygularla, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Başkomutan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk‘ü aramızdan ayrılışının 79. yılında saygı, sevgi, rahmet ve şükranla anıyorum

Reyhan AZAK

CHP Hendek İlçe Başkanı

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2017, 16:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184