AZAK'TAN GAZİLER GÜNÜ VE YENİ ÖĞRENİM YILI MESAJI

CHP Hendek İlçe başkanı Reyhan Azak, Gaziler Günü ve Yeni Öğretim Yılı için kutlama mesajı yayınladı.

AZAK'TAN GAZİLER GÜNÜ VE YENİ ÖĞRENİM YILI MESAJI


Bugün 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılına girmiş bulunuyoruz.

Ülkemizin çağdaşlık seviyesini yükseltebilmek için aileden başlayan eğitimin okullarımızda devam edeceği yeni öğretim yılının öğretmenlerimize, öğrencilerimize hayırlı olmasını dilerim.

Eğitim kurumlarının özelleştirilmesi, Eğitimde Devlet disiplininden çıkılıp Atatürk ilkelerinden sapılması ve paralı Eğitime yönelinmesi, Ülkemizde son yıllarda yaşanan olumsuz Siyasi gelişmelerin etkenlerindendir.

İhtiyaç olan her yere Okul yapılmasını ve Okullardaki Öğretmen açıklarının kapatılmasını temenni ederken, Öğrenci ve Öğretmenlerimizin yeni öğrenim yılını kutlarım.

Gaziler Günü Kutlu Olsun

19 Eylül 1921 tarihinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Mareşal rütbesi ve Gazi unvanı verilmesiyle, 19 Eylül Günü “Gaziler Günü” olarak armağan edilmiştir.

Vatanın ve Milletin bölünmez bütünlüğü, huzuru, güvenliği uğrunda fedakârca görev yaparken gazi olan, Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ebediyete göç etmiş Şehit ve Gazilerimizi saygı ve rahmetle anarken, Gazilerimize ve Şehit Ailelerimizin hak ettikleri sosyal hakların iyileştirilmesini savunarak tüm Gazilerimizin Gaziler gününü kutluyorum.


Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2017, 11:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184