AZAK’TAN SUÇ DUYURUSUNA SERT TEPKİ

CHP Hendek İlçe Başkanı Reyhan Azak, Ak Partililerin yaptığı suç duyurusu ile ilgili sert açıklamalar yaptı.

AZAK’TAN SUÇ DUYURUSUNA SERT TEPKİ


CHP Hendek İlçe Başkanı Reyhan Azak yaptığı açıklamada, 29 Ocak 2016 Cuma günü Kaymakamlık, Belediye ve IHH Sivil Toplum Kuruluşunun, Hendekli her kesimden Vatandaşlarımızın katkılarıyla Suriye’deki Türkmenler için toplanan yardımın yollandığı bir dayanışma gününde, Hendek AKP yönetimi, Belediye Başkanı ve halen gergin Siyasetten rant sağlamaya, öne çıkmaya, adını unutturmamaya çalışan eski Vekilin önderliğinde, Cumhurbaşkanı’na hakaret ettiği gerekçesiyle, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında Savcılığa suç duyurusunda bulunarak, Siyasi linç kampanyasına ortak olmuşlardır.

Cumhurbaşkanı’nın bile aynı nedenle ilgili suç duyurusunu, Ankara Savcılığının reddettiği ortadayken birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyacımız olduğu bu günlerde Hendek’te ortamı geren Siyasi demeçlerle gündemde kalmaya çalışmak, Cumhurbaşkanı makamına şirin görünme çabasından başka bir şey değildir.

Genel Başkanımız, Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun defalarca belirttiği gibi Anayasanın belirlediği kanunlar çerçevesinde tarafsız davrandığı sürece Cumhurbaşkanı makamı ile hiçbir CHP’linin sorunu yoktur.

TBMM kürsüsünden yaptığı yemine sadık kalması bütün Vatandaşlarımızın beklentisidir.

Emperyalist güçlerin, Kuzey Afrika’da ve Ortadoğuda birçok Ülkeyi kan gölüne çevirip, kardeş kavgasını körüklediği hepimizin bildiği bir gerçektir.

Ülkemizde terör örgütünün yaratmak istediği, bölücü-kaos ortamına göz yumarak sebep olanlar, bu günkü iktidarın yöneticilerdir.

Her gün gelen Şehit haberleri bizleri üzerken, 1980 yılı öncesinde, Türkiye’deki gençlerin ölümleri hafızalarımızda dururken, toplumumuzu daha fazla kutuplara ayırmaya çalışmanın anlamı yoktur.

CHP Hendek ilçe örgütü olarak, çatışarak değil uzlaşarak sorunların çözümü için her türlü katkıyı vereceğimizi belirtiriz.

İlçemizdeki huzur ortamının Siyasi çıkarlar için bozulmasına izin vermeyeceğimizi kamuoyuna saygıyla duyururuz.


Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2016, 16:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184