BABAOĞLU; BAŞBUĞUMUZU RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUM

MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu , Başbuğ Alparslan Türkeş’in vefatının 18.yıldönümünde bir taziye mesajı yayımladı.

BABAOĞLU; BAŞBUĞUMUZU RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUM


Milliyetçi Hareket Partimizin kurucusu, Türk Dünyası’nın tecrübeli ve bilgili lideri Başbuğ Alparslan Türkeş’i 18. ölüm yıl dönümünde sevgi, saygı ve rahmetle anıyorum.

Babaoğlu yayımladığı mesajında “ Türkiye’nin yetiştirdiği en önemli siyaset ve devlet adamlarından birisi olan Cennet mekân Başbuğ Alparslan Türkeş, milletimizin yine bugünkü gibi Türkiye’nin bütünlüğü tehlikedeyken ağır buhranlara boğuştuğu ve kendi değerleri içinden bir umut aradığı dönemde ortaya çıkarak, muhteşem eserlere damgasını vurmuş gerçek bir dava adamıdır. Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş, gençlik yıllarından itibaren bütün ömrünü vatan ve millet hizmetine adamış, ülkenin milli birliği ve bütünlüğü için bu uğurda hiçbir fedakârlıktan da kaçınmamıştır. Hayatını ülkesine ve milletine adanmışlığın çok önemli ve güzel örneklerini ortaya koymuş olması, Başbuğumuzun siyasi kişiliğinin en kısa ve özlü ifadesidir. Liderliği, azmi, bilgisi, kararlılığı ve cesareti herkes tarafından takdirle karşılanmış olan Başbuğ Alparslan Türkeş, Türk-İslâm âleminde milyonlarca yüreğin saygısını ve sevgisini kazanmış, onun fikirlerine ve mücadelesine gösterilen hürmet ve takdir, her geçen gün daha çok artmıştır. Vatan ve millet sevgisini yüreğinde barındıran ve önemli bir kişiliğe sahip olan merhum liderimiz Alparslan Türkeş’in yetiştirdiği kadrolar ondan aldıkları ilham, güç ve iradeyle dün olduğu gibi bugün de ülkesi ve milleti için her türlü fedakârlığı yapmaya hazırdırlar. Bu vesile ile Başbuğ’umuz merhum Alparslan Türkeş’i vefatının 18. yıldönümü vesilesiyle bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor; Türk-İslâm âlemine, Türk milliyetçilerine ve Ülkücü Hareket’e baş sağlığı diliyorum. Merhum liderimizin Ruhu Şad mekânı Cennet olsun

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2015, 18:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184