BABAOĞLU BİR GÜNEY’DE BİR KUZEY’DE

MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, Necatipaşa Mahallesi ve Köprübaşı mahallelerinde vatandaşlar tarafından coşku ve ilgi ile karşılandı.

BABAOĞLU BİR GÜNEY’DE BİR KUZEY’DE


30 Mart yerel seçimlerine çok az bir zamanın kaldığı bugünlerde MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu atağa geçti ve çalışmalarını en yüksek seviyeye çıkardı.

Babaoğlu’nu Necatipaşa ve Köprübaşı mahallelerinde vatandaşlar büyük coşku ile karşılarken Turgut Başkan sloganları ile mahalleleri ayağa kaldırdılar.

20 adet Sosyal tesis

Vatandaşların gönlünde taht kuran Babaoğlu, buradaki çalışmayı göreceksiniz siz bile tanıyamayacaksınız. Ben belediyenin imkânlarını sizin için kullanacağım, adam girdimi Hendek’e nereye girdiğini şaşıracak.

Burada köprüyü geçtikten sonra yolu aşağı alacağız. Üstünden çocuklarınız ile istediğiniz gibi geçebileceksiniz. O tarafta birçoğumuzun yakını kaza geçirdi ölen oldu, yaralanan oldu. Bu hepimizin kanayan bir yarası idi. Bu projemiz ile Hendek’in iki yakasını bir araya getirmiş olacağız. Bizim yapacağımız buraları imara açmak.

Uludere projesini de yukarıdan başlayarak ilçe merkezinde birleştireceğiz. Burası kurtarılmış bölge olduğu için buraya kimsenin uğradığı yok ama biz gelince bundan kurtulacaksınız. Hendek’e 20 adet Sosyal tesis kazandıracağız.

Hendek’i birlikte yönetelim

İlçemizde alt yapı ve yollarımız ile ilgili sorunları çözüme kavuşturacağız. Her yerde söylüyorum Hendek’in kanayan bir yarası var.

18 uygulaması denilen bir madde var. Bu yasada diyor ki belediyenin yapacağı hizmetlerde vatandaşın yerinin yüzde 40’ına kadar alabilirsin diyor. Özellikle bu yollarda kullanıyor. Yol açılmasına kimsenin itirazı yok. Vatandaşın yerinin yüzde 10’dan yol geçiyorsa oradan geçireceğiz. Kalan yüzde 30’una da tekrardan tapu çıkarıp parayla kendisine satmayacağız. İnsanları birbirine düşman etmeyeceğiz.

Bel-iş’i sanayide ki fabrikalarla koordineli kullanıp Hendekte işsiz bırakmayacağız. Siyaset gözetmeden eşit ve adil bir dağılımla işçilerimizi başvuru ve mesleklerine göre işe koyacağız. Sizlerden istediğim şu 30 Mart’ta sizlerden biri olan Turgut kardeşinize oy verin. Bizde bu Hendek’i birlikte yönetelim dedi.

Biz insanların gönlüne girdik

Köprübaşı mahallesinde halka seslenen Babaoğlu son olarak, Mevcut belediye başkanı servetimi harcarım bu seçimi yine alırım dediğini duyuyoruz. Bende diyorum ki, sen servetini harca, ben insanların gönlüne girdim sözü üzerine vatandaşlar alkış tufanı kopardı.

Babaoğlu’nun konuşmasının ardından Köprübaşı mahallesinden Zeki Taşkın, Babaoğlu adına yazdığı şiiri okudu.


Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2014, 12:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184