BABAOĞLU HIZ KESMEDEN ZİYARETLERİ SÜRDÜRÜYOR

MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

BABAOĞLU HIZ KESMEDEN ZİYARETLERİ SÜRDÜRÜYOR


MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu ve Yönetim Kurulu üyesi Zeki Özcan ile birlikte Yeşilvadi Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Yeşilvadi Mahallesinde her iki kıraathanede de vatandaşlarla bir araya gelen Babaoğlu sohbet ederek Ülke ve ilçe gündemine dair değerlendirmelerde bulundu.

Vatandaşların özellikle kış aylarında yaşadıkları elektrik kesintileri ile ilgili şikayetleri dile getirmeleri sonrası Babaoğlu bu konu ile ilgili sadece yerelde değil Türkiye Büyük Millet Meclisine de MHP Milletvekilinin soru önergesi verdiğini belirtti.

Babaoğlu “Vatandaşlarımızın kış aylarında en çok yaşadığı sorunların başında olan Elektrik kesintileri ile ilgili bizler üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz.Ayrıca bu yaşanan sorunlar ile ilgili de Sakarya Milletvekilimiz Münir Kutluata bey TBMM’ye özelleştirilmiş bulunan SEDAŞ isimli elektrik dağıtım kuruluşunun gerekli yatırımları yapmadığı anlaşıldığına göre bu konuda Bakanlığınız ne gibi işlemler yapmıştır?

Benzer aksaklıklar daha önceden de yaşandığı için bugüne kadar söz konusu şirket için hangi yatırımlar uygulanmıştır?  şeklinde soru önergesi vererek gereken çalışmanın yapılmasını istemiştir.

 

Yeşilvadi Mahallesi vatandaşlarının ilgi ile karşıladığı Babaoğlu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2015, 11:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184