BABAOĞLU MEŞALELER İLE KARŞILANDI

Milliyetçi Hareket Partisi Hendek Bayraktepe mahallesi Seçim İrtibat merkezi yoğun katılımla açıldı.

BABAOĞLU MEŞALELER İLE KARŞILANDI


MHP Hendek İlçe Teşkilatı Bayraktepe mahallesi eski adıyla Yeşiller mahallesi seçim irtibat merkezi açılışı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Düzenlenen açılışa MHP Hendek Belediye Başkan adayı Turgut Babaoğlu, Hendek ilçe başkanı Atilla Tezgel, MHP Eski Belediye Başkan Adayı Ahmet Mercan ,Belediye Meclis üyesi adayları, ilçe teşkilat üyeleri, ilçe kadın kolları üyeleri, ilçe gençlik kolları üyeleri ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Yeşiller yeni adıyla Bayraktepe mahallesinde meşaleler ile karşılanan Hendek Belediye Başkan adayı Turgut Babaoğlu, burada yaptığı konuşmada Bayraktepe mahallesiyle ilgili projelerini açıkladı. Kemaliye mahallesi ve Bayraktepe mahallesini ayıran D-100 karayolunun Belediye Başkanı olması halinde alt geçit yapılarak alttan geçeceğini belirten Babaoğlu, her iki mahallenin rahatça ulaşımını sağlayabileceğini ifade etti.

Daha sonra mahalle sakinlerinin kendisine verdiği sorunları dile getiren MHP Adayı Babaoğlu, Belediye Başkanı olduğu zaman tüm sorunların çözüm noktası olacaklarını sözlerine ekledi.

Bayraktepe mahalle sakinlerinin coşkusu ile birlikte Babaoğlu  Seçim İrtibat Merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği açılışta Babaoğlu,Yeşiller Gençlikspor’a hak ettiği desteği vereceklerini ve hem spor hem sosyal alanda Yeşiller mahallesine gereken hizmeti yapacaklarını ifade etti.

Vatandaşların mahallemizin adını geri istiyoruz sloganları karşısında Babaoğlu göreve geldiklerinde Bayraktepe isminin değiştirilerek Yeşiller Mahallesinin adının tekrar geri verileceği sözünü verdi.

Konuşmaların ardından Seçim İrtibat Merkezini açan Babaoğlu ve beraberindeki heyet ardından içeriye geçerek mahalle sakinleri ile sohbet edip çaylarını içtiler


Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2014, 11:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184