Babaoğlu Projelerini Anlatıyor

Büyük Birlik Partisi Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu seçim çalışmalarına devam ediyor.

Babaoğlu Projelerini Anlatıyor


Büyük Birlik Partisi Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Hendek Kaymakamı Orhan Burhan, Cumhuriyet Başsavcısı Sebahattin Erkaya, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü İbrahim Baylan, Tüketici Hakları hakem heyeti, Savcılar, Hâkimler ve adliye personeli, Nüfus müdürü Turgay Azın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çuhadar, İlçe Tarım Müdürü Erhan Sunman, İlçe Seçim Müdürü Ejder Soylu ve Seçim Hâkimi Çağatay Akalın’ı makamlarında ziyaret etti.
Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü ve Derneğine ziyaret

Gündüz ziyaretlerin ardından Hendek Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü ve Derneği Başkanı Yavuz Korkmaz, Yönetim Kurulu Üyelerini ve kulüp üyelerini ziyaret eden Babaoğlu, Avcılar Derneğimizde aynı şekilde 1480 tane üyesi var böyle kalabalık güzide bir topluluğa yakışan bir alan yapmak istiyoruz.

Bu alan Trap atışlarının rahatlıkla yapılabileceği, oraya gelen misafirlerin ağırlanabileceği alanlar sosyal tesis yapılacak güzel bir Trap alanı. Hendeğimizde hepimizin yapısı belli bizler tüfekle yâda silahla ateş etmesini seven insanlarız. Bunu kimse gizleyemez maalesef, sevinçlerimizi de bu şeklide yaşıyoruz ve toplumda bundan dolayı birçok yaralanma, ölüm gibi hadiselerle biliyoruz.

Bunlarında önüne geçmek bende dâhil bu insanların bir nebzede olsa bu heveslerini kırabileceği kapalı tüfekle yâda tabancayla atış yapabilecek alan yapacağız. Bunun projesi hazır, yeri de hazır sadece nasip olursa kısa vadeli projelerimizden birisidir projelerimizi kısa, orta ve uzun vadeli olarak üçe ayırdık. Bu proje kısa vadede yapmaya planladığımız, yapacağımız ilk icraatların başında geliyor.
Kimseye düşman değiliz

Seçimlerde de aynı yolu izledik, adaylarımız hiç birisi hakkında kötü bir şey konuşmuyoruz diyen Babaoğlu, eleştirecek bir şeylerimiz olabilir. Hizmetlerle alakalı mevcut iktidarı hizmetleri eleştirdiklerimiz bir dünya şey var onları eleştiriyoruz. Geçmiş dönem Belediye Başkanlığı yapmış bu memlekette hizmet etmiş herkese hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyoruz ve görevleri süresince hizmetlerine saygı duyuyoruz.
Eksiklerini biliyoruz, yanlışlarını biliyoruz kendimizi bu eksikleri, bu yanlışlıkları nasıl doldururuz, nasıl kapatırız onların hesaplarını yapıyoruz. Hiç kimseyle düşman değiliz, sadece rakibiz 40 gün sonra seçimin biteceğinin farkındayız yine çarşıda, pazarda, cenazede, düğünde beraber bir arada geleceğimizin de bilincinde hareket ediyoruz dedi.


Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2019, 11:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184