BABAOĞLU SERT KONUŞTU

Turgut Babaoğlu basında çıkan MHP milletvekili aday adayı haberlerini yalanladı.

BABAOĞLU SERT KONUŞTU


Sakarya Medyatime yazarlarından İlhan Cancı Turgut Babaoğlu’yla görüşerek konu ile ilgili bilgi aldı.

Yerel medyada çıkan Milletvekili Aday Adaylığı ile ilgili haberler hakkında MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu’nun,  İlhan Cancı’ya yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

Babaoğlu yaptığı açıklamada “ Daha önce yapmış olduğum açıklamalarda ve dün tekrar açıklama yapmama rağmen Basında ısrarla adayı adayı olduğuma dair yapılan haberler asılsızdır. Bu şekilde haber yapılması Akp’den aday adayı olan Ali İnci’nin listeye girmesini isteyenlerin servis ettiğini düşünüyorum.
Bu haberlerin amacı ters algı oluşturarak toplum mühendisliği yapılmasıdır.
Altını çizerek söylüyorum. Ben aday adayı değilim. MHP’de bir neferim. Sadece İlçe Başkanıyım. Beni ve partimi yıpratmak isteyenler kendi karanlıklarında boğulacaktır. dedi.

 

Babaoğlu daha öncede Sosyal Medyada konu ile ilgili şu açıklamayı yapmıştı.

Kıymetli dostlarım,son günlerde resmim ve ismim kullanılarak facebook ortamında Millet Vekilliği için “Aday Adayı” yada “Aday” gibi paylaşımların olduğunu görüyor ve duyuyorum. Bu paylaşımları yapan arkadaşlarımın samimiyetinden hiç şüphem yok ancak artık şahsıma ve teşkilatıma zarar verecek duruma geliyor… unutulmamalıdır ki ben şuan Hendek ilçe Başkanıyım ve gündemimizde Millet vekilliği Aday Adaylığı yoktur.
Siz değerli arkadaşlarımdan bu paylaşımları biran evvel kaldırmalarını önemle rica ederim. Saygılarımla.

 

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2015, 12:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184