BABAOĞLU VE EKİBİ STK’LARA ZİYARETİ SÜRDÜRÜYOR

MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu ve Yönetimi Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri ziyaretlerine devam ediyor.

BABAOĞLU VE EKİBİ STK’LARA ZİYARETİ SÜRDÜRÜYOR


Babaoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri Esnaf Odası ,Şoförler Odası ve Berberler Odası temsilcilerini ziyaret etti.

Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Vahdet Çilek’in Ankara’da Federasyon Toplantısında , Şoförler Odası Başkanı Cemil Varlıca’nın da ilçe dışında olması nedeniyle katılamadığı ziyarette Babaoğlu ve ekibini Esnaf Odası Başkanı M.Yaşar Demirel,Berberler ve Kuaförler Odası Başkan Yardımcısı İbrahim Çanga ve Şoförler Odası Yönetim Kurulu üyesi Ferudun Çakır karşıladı.

Sohbet havasında geçen ziyarette esnafların sorunları ve talepleri hakkında fikir alışverişi yapıldı.

Hendek Esnaf Odası Başkanı M.Yaşar Demirel ,Esnaf Odası ve Esnaf Kefalet Kooperatifinin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Esnaf Kredi Kooperatifinin açık ve kredi çekimine de müsait olduğunu belirten Demirel  “Esnaf sanaatkarlar kredi ve Kefalet kooperatifimizden Kredi çekmek isteyen esnaflarımız aylık 0.5 gibi çok düşük faiz oranı ile kredi çekebilirler. Kredi çekmek isteyen Bilanço usülüne göre defter tutan esnaflar 75 Bin TL’ye kadar , Bilanço altında olan defter tutan esnaflarımız ise 50 Bin TL’ye kadar kredi başvurusu yapabiliyor.Daha öncede Esnaf Kefalet Kooperatifimiz de esnaflarımızın geriye dönük borçları ile ilgili yapılandırmaların gerçekleşmesi ile birçok esnafımız bu yapılandırmadan yararlanarak rahat bir nefes almış oldu.Babaoğlu ve beraberindekilere  ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederim” dedi.


MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu “ Bize esnafımızın şikayet ve taleplerini kamuoyuna duyurma noktasında her ortam da tercüman olacağız. Hem genel hem de yerel anlamda esnafımızın sorunlarını yetkililere ve genel merkezimize taşıyarak sorunların çözüm noktasında köprü olacağız. Esnaflarımız ve sivil toplum kuruluşlarımız ile sürekli istişareler yaparak ilçemiz için üzerimize düşeni en güzel şekilde yapmanın gayretini vereceğiz.” Diyerek kendilerini misafirperver bir şekilde ağırlayan Demirel,Çanga ve Çakır’a teşekkür etti.


Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2015, 14:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184