BABAOĞLU VE EKİBİ ZİYARETLERE DEVAM EDİYOR

MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ziyaretlerini sürdürüyor.

BABAOĞLU VE EKİBİ ZİYARETLERE DEVAM EDİYOR


Babaoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri tanışma kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretler çerçevesinde SAÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Firdevs Karahan, Vergi dairesi Müdürü Ünal Koru, Mal Müdürü Muammer Öğretici, İlçe Tarım Müdürü Temel Ata, Nüfus Müdürü Turgay Azın, Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Baylan’ı makamında ziyaret ettiler.

Sohbet havasında geçen ziyaretlerin ardından Muhtarlar Derneğinde Baylan ve Muhtarlar ile bir araya gelerek sohbet eden Babaoğlu mahalleler de vatandaşlara yapılan yardımlarda gerekli hassasiyetin gösterilmesini isteyerek “ Sosyal Yardımlaşma Vakfı olmazsa olmaz yapılardan biridir. Bu anlamda yapıyı tartışmaktan ziyade sosyal yardımlardan faydalanacak vatandaşların tespitinde her muhtardan görüşlerin alınması gerekiyor. Bölgelerimizde ki yardıma muhtaç olan vatandaşlarımızı en iyi bilen muhtarlarımızdır. Bu anlamda Sosyal yardımlaşma heyetinde bulunanların Muhtarlarımızın görüşlerini almasını ve gerekli hassasiyetin gösterilmesini istiyoruz. Muhtarlarımızın sorun ve talepleri doğrultusunda bizlerde üzerimize düşeni yapacağız” dedi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Baylan, Babaoğlu ve yeni Yönetime görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Babaoğlu ve ekibi Muhtarlar Derneği ziyaretinin ardından Sakarya Hendek Gül Taşımacılık A.Ş’yi ziyaret  ettiler. Gül Taşımacılık A.Ş Başkan Yardımcıları Mustafa Bahadır,Sami Sunman ,üyeler karşılayarak  Babaoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri ile sohbet ettiler.








Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2014, 11:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184