BABAOĞLU VE EKİBİ ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu seçim sonrası ziyaretlerini sürdürüyor.

BABAOĞLU VE EKİBİ ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR


MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu ve Belediye Meclis Üyeleri Hüdaverdi Bahadır, Vural Tutkun, Engin Yapıcı ve Ahmet Ay ile birlikte ilçe merkezinde mahalle ziyaretlerinin yanı sıra Yeşilvadi, Çamlıca, Çakallık ve Necatipaşa mahallelerinde vatandaşları ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Gittiği her yerde vatandaşların takdirini toplayan Babaoğlu, seçimin bitmesinin ardından tekrar kendilerini ziyaret etmesinden dolayı teşekkür ettiler.

Çakallık Köyünde Muhtar Coşkun Samur ve Vatandaşlar Babaoğlu ve beraberindekilere ikramda bulunarak ziyaretlerinden dolayı kendisine çok teşekkür ettiler.

Tüm İslam Aleminin Kutlu Doğum haftasını kutladığını ifade eden Babaoğlu, MHP olarak vatandaşlarımızı nasıl seçim öncesi ziyaret ederek destek istediysek, seçim sonrası da teveccühleri karşısında teşekkür ziyaretleri gerçekleştiriyoruz.

Seçim öncesi oy talebi ile gittiğimiz her yere seçim sonrası teşekkür ziyaretlerimizi aralıksız sürdüreceğiz. Sorumluluğumuzun bilinci ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Herkese teşekkür ediyorum dedi. 


Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2014, 14:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184