BABAOĞLU VE EKİBİNDEN ANKARA ÇIKARMASI

MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu,İlçe Yönetimi ve Belediye Meclis Üyeleri Ankara MHP genel merkezinde MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin yanında bir dizi ziyaretlerde bulundular.

BABAOĞLU VE EKİBİNDEN ANKARA ÇIKARMASI


MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu ve beraberindekiler genel başkan Dr. Devlet Bahçeliyle makamında bir araya geldiler.

MHP Genel Merkez ziyaretinde Babaoğlu Genel Başkan'a Hendek halkının Selam ve Saygılarını ileterek kendilerine hep birlikte çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda artık MHP'nin iktidarı hak ettiğini ve bunun için mücadelelerine hız kesmeden devam edeceğini ifade etti.

Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli Hendek Teşkilatının ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ülke gündemi ve 2015 yılında yapılacak olan genel seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Dr. Devlet Bahçeli, Genel başkan 7 Haziran seçimleri ülkemiz için  dönüm noktası olduğunu bu süreçte teşkilatlarının bütün unsurları Ülkü Ocakları ve Kadın Kolları Teşkilatlarımız var gücü ile çalışıp Milliyetçi Hareket Partisini iktidara taşıyarak ülkeyi içinde bulunduğu bu karmaşık durumdan kurtarmalıdır.

Hainlere ve bölücülere fırsat verilmeyecek. Kürt kardeşlerimizle 1000 yıldır olduğu gibi kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz.Yeni seçilen MHP Hendek İlçe Başkanı Babaoğlu ve Yönetimine yaptıkları ve yapacakları çalışmalarda başarılar.” dileyerek kendilerini ziyaret ettikleri için teşekkür ederek konuşmasını  bitirdi.

Ziyaret sonunda MHP Hendek Kadın kolları Bahçeliye çiçek takdim ettiler.

Babaoğlu beraberindekiler Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeliyi ziyaretin ardından teşkilatlardan sorumlu genel Başkan yardımcısı Şefkat Çetin ve Genel başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş’i makamında ziyaret ettiler.

MHP genel merkezinde açılan Türk Cumhuriyetlerine ait müzeyi gezen Babaoğlu ve beraberindekiler daha sonra MHP Genel Merkezinde toplu fotoğraf çekilmesinin ardından ayrılarak İlçeye geri döndüler.



Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2014, 10:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184