BABAOĞLU VE EKİBİNDEN YILDIZ VE DURAN’A ZİYARET

MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu , Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri Kaymakam Mehmet Yıldız ve Hendek Ziraat Odası Başkanı Hayri Duran’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi

BABAOĞLU VE EKİBİNDEN YILDIZ VE DURAN’A ZİYARET


MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu , Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri ile birlikte Hendek Kaymakamı Mehmet Yıldız’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Sohbet havasında geçen ziyarette Babaoğlu , İlçe hakkında Kaymakam Mehmet Yıldız’a kısa kısa bilgiler vererek MHP olarak ihtiyaç duyulduğunda her zaman yanınızdayız diyerek Yıldız’a görevinin hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak başarılar diledi.

Kaymakam Mehmet Yıldız ; MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu ve beraberindekilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.


Babaoğlu ve beraberindekiler Kaymakam Mehmet Yıldız’ı ziyaretin ardından kısa süre önce güven tazeleyerek Hendek Ziraat Odası Başkanı olan Hayri Duran’ı makamında ziyaret etti.

Sohbet havasında geçen ziyarette Babaoğlu , uzun yıllar Hendek Ziraat Odası Başkanlık görevini layıkı ile yerine getiren Hayri Duran ve Yönetimine hayırlı olsun temennisinde bulunarak başarılar diledi.

Hendek Ziraat Odası Başkanı Hayri Duran , Babaoğlu ve beraberindekilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek  yeni yönetim ile birlikte daha güzel çalışmalara imza atacaklarını ifade etti. 


Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2015, 12:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184