BABAOĞLU YGS SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu 13 Mart Pazar günü YGS Sınavına girecek öğrencilere başarılar diledi.

BABAOĞLU YGS SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ


MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu YGS sınavı öncesi yayımladığı mesajında;

Sevgili Öğrenciler, Uzun çalışmalar sonucunda hayatınıza önemli bir yere sahip olacak ve geleceğinizle ilgili temelini atacağınız ilk adım olan Yüksek Öğretime Giriş sınavına 13 Mart 2016 Pazar günü gireceksiniz.

Çalışmalarınızın sonucunda sizlerin üniversiteyi kazanmanız en büyük dileğimizdir. Bu kapsamda Yüksek Öğretime Giriş sınavını bir ölüm kalım sınavı olarak düşünmeyiniz. Sınavdan korkmayınız. İyimser olmaya ve her zaman olumlu düşünmeye önem veriniz. Rahat hareket edin ve etrafınızda sizi sınavla ilgili kaygıya düşürecek ve telaşlandıracak ortamlardan uzak durunuz.

Yüksek Öğretime Giriş sınavını sizin kişiliğinizi ölçen sınav olarak algılamayın. Sınavlar sadece akademik bilgi birikiminizi yorum gücünüzü ve süreyi doğru kullanma becerinizi ölçer. Yüksek Öğretime Giriş sınavı sizin başarınızı ölçen bir sınavdır; sizlerde böyle düşünmelisiniz.

Sınav esnasında ne kadar rahat olursanız bilgi birikiminizi ve yorum gücünüzü daha rahat kullanırsınız. Bizler sizlere inanıyor ve güveniyoruz. Yüksek Öğretime Giriş sınavın başarıyla geçeceksiniz ve aynı başarıyı Lisans Yerleştirme Sınavına girerek tekrarlayacaksınız. Sizlerde kendinize inandığınız ve güvendiğiniz sürece başaramayacağınız engelin bulunmadığına inanıyorum.

Sizlerden beklentimiz iyi yetişmiş, dünyayı tanıyan, kendine güvenen, araştıran, sorgulayan, milli ve manevi değerlerine bağlı bir insan olmaktır.

Değerli Veliler

Çocuklarımız bizlerin geleceğidir. Çocuklarımızın başarılı olmalarında en büyük görev anne babaya yani bizlere düşmektedir. Öğrencilerin uzun çalışma maratonu sonunda yaşamlarını şekillendirmek için, üniversiteyi kazanması en büyük dileğimizdir. Siz anne ve babaların yanlış tutum ve davranışları onların var olan kaygı ve heyecanlarını daha da artırmaktadır.

Bundan dolayı bu süreçte siz velilerin bazı konularda daha duyarlı olmaları öğrencilerimizin yararlarına olacaktır. Unutmayın ki Yüksek Öğretime Giriş sınavı çocuklarımızın kişiliğini değil başarılarını ölçen bir sınavdır. Sınav sonucunda alacakları puan her ne olursa olsun onlara her zaman destek olalım ve onların ne kadar değerli olduklarını hissettirelim.

Bu vesileyle öğrencilerimizi yetiştiren, onlara emek ve destek veren tüm öğretmenlerimiz ile ailelerine teşekkür ediyor, Yüksek Öğretime Giriş sınavına girecek öğrencilerimize başarılar diliyorum dedi.


Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2017, 10:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184