BABAOĞLU’NA İLGİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu ve ekibi Pazaryeri esnafı ziyaretinin yanı sıra Tuzak ve Akarca Köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

BABAOĞLU’NA İLGİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR


Pazaryeri esnafını ziyaret eden Babaoğlu, Vatandaşlarla da sohbet ederek taleplerini dinledi. Pazaryeri ziyaretinin ardından Babaoğlu ve ekibi Tuzak ve Akarca Köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Tuzak ve Akarca köylerinde vatandaşlara yapacakları projeleri anlatan Babaoğlu “ Köylerimiz yeni yasa ile birlikte Mahalle statüsüne girdi. Sorunları biliyoruz. İmar ve ruhsatlandırma ile ilgili vatandaşlarımıza kolaylıklar sağlayarak mevcut yapılardan ruhsatlandırma ücreti talep etmeyeceğiz.Köylerimizde çalışmalarımızı yürüterek buraların alt yapı sorunlarını çözeceğiz.

Köylerimizde sosyal ve kültürel alanda hazırladığımız sosyal tesis projelerimizi de hayata geçirerek çocuklarımızdan ,yaşlımıza herkesim faydalanabilecek.Çocuklarımız için oyun alanları,spor salonları ve her türlü cemiyetlerinizi yapabileceğiniz sosyal tesis projemizi hayata geçireceğiz ” dedi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Babaoğlu’nu Akarca köyünde gençler havai fişek gösterileri ile karşılayarak ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ

HENDEK İLÇE TEŞKİLATI

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2014, 13:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184