BABAOĞLU’NDAN BAŞHEKİM KAYA VE BAĞDATLI’YA ZİYARET

MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri Hendek Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Akın Kaya ve Kızılay Hendek Şube Başkanı Sami Bağdatlı’yı makamında ziyaret ettiler.

BABAOĞLU’NDAN BAŞHEKİM KAYA VE BAĞDATLI’YA ZİYARET


Sohbet havasında geçen ziyarette Yenikent Devlet Hastanesine tayini çıkan Başhekim Dr.Akın Kaya’nın ayrılışından dolayı üzüntülü olduklarını ifade eden Babaoğlu “ Yaklaşık 15 yıldır ilçemize hizmet veren ve başarılı operasyonları ile vatandaşlarımızın da takdirini toplayan Başhekim Dr.Akın Kaya’nın ilçemizden ayrılması bizleri üzmüştür. Hastanemiz de daha önceleri 40 adet olan Ameliyat sayısını bin ve üzerine çıkaran Başhekimimizin kalması için elimizden gelen bir şey olsa bizlerde üzerimize düşeni yapmayı arzu ederdik.Ancak kendi kararına da saygılıyız.Hastanemize kazandırdığı Ameliyathane’nin yanı sıra bir çok hizmetlerde üstün gayret sarf eden Başhekim Dr.Akın Kaya’ya yeni görev yerinde başarılar diliyoruz” dedi.

Hendek Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Akın Kaya ,Kendisini Hendek’li gördüğünü ,hizmet etmekten gurur duyduğunu ve buradan hiçbir zaman kopmayacağını gerektiğin de de hizmet etmek için her zaman hazır olduğunu ifade ederek Babaoğlu ve ekibine yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Hendek Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Akın Kaya’yı  ziyaretinin ardından Babaoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri Kızılay Hendek Şube Başkanı Sami Bağdatlı’yı makamında ziyaret ettiler.

Kızılay Hendek Şubesi ziyaretinde Şube Başkanı Sami Bağdatlı , Babaoğlu’na Kızılay rozeti taktı.

Babaoğlu Kızılay’ın önemine değinerek kendilerini ağırlayan Kurum ve Sivil Toplum Kuruluş temsilcilerine teşekkür ederek her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2014, 11:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184