BAHÇELİ; AYAĞA KALK, BİZİMLE YÜRÜ SAKARYA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün 16.00′ de Sakarya Kent Meydanı’nda Sakaryalılara hitap etti

BAHÇELİ; AYAĞA KALK, BİZİMLE YÜRÜ SAKARYA


20 Mayıs 2015 Çarşamba gününde üç miting düzenleyen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Dr. Devlet Bahçeli Düzce mitingini bitirdikten sonra saat 15:10 da Sakarya’ya giriş yaptı. Gişeler mevkiinde MHP İl Başkanı Levent Bülbül, İlçe Başkanları, yönetici ve Milletvekili adayları tarafından karşılanan Bahçeli’ye Sedivan İlçe Başkanı Sema Balaban ve küçük bir kız çocuğu çiçek takdim etti.

Saat 16.00 da MHP Genel Başkanı kürsüye çıkmadan önce program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başladı. MHP Sakarya Milletvekili adaylarının tanıtımından sonra büyük bir coşku ile miting alanına Dr. Devlet Bahçeli Sakaryalılara hitap etti.

16 ilçeye tek tek selam etti. Açılış konuşmasında Bahçeli’nin 16 ilçeyi tek tek sayarak selamlarını ve sevgilerini iletti.

Hendek Mitinge Damgasını vurdu

Mitinge damgasını vuran MHP Hendek İlçe Teşkilatı miting öncesi Atatürk bulvarında sloganlar atarak miting alanına girdi.

Bahçeli’nin konuşma öncesi ilçe ilçe isimleri sayarken Hendek adını söylediğinde Hendek ilçe teşkilatı bir kez daha yoğun katılım gösteren teşkilat mitinge de damgasını vurdu.sonra “Bizimle Yürü Sakarya” sloganıyla eşleşen konuşmasında Hükümet ve Cumhurbaşkanı hakkında konuştu. 17 25 Aralık’a atıfta bulunan Devlet Bahçeli 13 yıllık Ak Parti iktidarına özellikle son 2 seneye yoğunluk vererek eleştirdi.

Başkanlık sistemi MHP Lideri Devlet Bahçeli Sakarya Kent Meydanında düzenlenen mitingte geçen yıl Cumhurbaşkanlığı seçiminde Başkanlık sisteminin dile getirmeyen Erdoğan’ın 7 haziran seçimleri öncesi yaptığı mitingleri eleştirdi.

Seçim beyannamesi 3 mayıs tarihinde açıklanan MHP seçim beyannamesine zaman ayıran Dr. Devlet Bahçeli; 1-Asgari ücret 1.400 TL. olacak, 2-Çiftçiye mazot 1.75 TL. olacak, 3-Öğrenciye 10.000 TL. faizsiz kredi 4-Atanamayan öğretmen kalmayacak,… 5-Kapatılan ilçe ve belde belediyeler geri açılacak, 6-Cemevleri ibadethane olacak ve devlet desteği alacak, 7-Evleneceklere faizsiz kredi, 8-Anayasada etnik temelli azınlık yaratıcı açıklamalar olmayacak, 9-Hukuk yeniden tesis edilecek, 10-Ak Parti döneminde yapılan tüm yolsuzluk paraları geri alınacak, 11-Taşeron işçiler kadroya alınacak, 12-Emekliye Mart ve Eylül aylarında 1.400’er TL. ikramiye verilecek konuları hakkında katılımcılara bilgi ve vaadleri hakkında bilgiler verdi. Yaklaşık 45 dakika süren miting Bahçeli tarafından katılımcılara karanfil ve çiçek verilmesiyle son buldu. MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli Kocaeli Mitingine katılmak üzere Sakarya’dan ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2015, 14:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184