Baykal Tepki Çekti

Sosyal medya paylaşımı gönderme olarak algılanan Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal tepkilerin hedefi oldu.

Baykal Tepki Çekti


Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal’ın sosyal medya hesabında farklı zamanlarda çekilen motosikletli fotoğraflarını “Bisiklet daha güvenli” yazarak paylaşması gönderme olarak algılanırken, Baykal’ın bu paylaşımı tepkileri de beraberinde getirdi.

Tepki çekti

Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu bisikletten düşerek yaralanması sonrasında Baykal’ın “Bisiklet daha güvenli” yazarak yaptığı paylaşım Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na gönderme olarak değerlendirilince Baykal’a sosyal medyada tepkiler çoğaldı.

İttifak polemiği

Cumhur İttifakında yer alan Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal’ın paylaşımı aynı ittifakta yer alan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun geçirdiği kazaya gönderme olarak değerlendirilirken, Hendek’te ittifak polemiğinin sürdüğünü düşünen Vatandaşların sosyal medyada Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal’ın paylaşımını eleştirerek tepki göstermesi gözlerden kaçmadı.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2020, 11:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184