BAYKAL VE BERABERİNDEKİLER’DEN ANKARA ZİYERETLERİ

Ak Parti İl Disiplin Kurulu Üyesi Av. Hasan Serdar Baykal, beraberinde Ak Parti eski İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Karacan, Ahmet Dede ve Abidin Kılıç ile birlikte Ankara'da çeşitli ziyaretlerde bulundular.

BAYKAL VE BERABERİNDEKİLER’DEN ANKARA ZİYERETLERİ


Ak Parti İl Disiplin Kurulu Üyesi Av. Hasan Serdar Baykal ve beraberindekiler ilk olarak Bilim, Sanayi ve Teknoloji bakan yardımcısı Hasan Ali Çelik'i makamında ziyaret ederek kendisine görevinin hayırlı olması ve başarılarının devamı konusunda iyi dileklerde bulundular.

Hoş sohbetin ardından Bilim, Sanayi ve Teknoloji bakan yardımcısı Hasan Ali Çelik bey, gerçekleşen ziyaret için teşekkür ederek heyeti uğurladı.
Baykal ve beraberindekiler daha sonra Ak parti Genel Başkan yardımcısı  ve Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün’ü ziyaret etti. Heyet iyi dilek  ve başarı dileklerini dile getirdikten sonra yapılan sohbetin ardından Genel Başkan yardımcısı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sonrasında il başkanlığı döneminde Av. Hasan Serdar Baykal'a da disiplin kurulunda görev vermiş olan Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu, Sakarya milletvekilleri Ali İhsan Yavuz, Şaban Dişli ve Mustafa İsen’i ziyaret ederek kendilerine hayırlı olsun dileklerinde bulunuldu.

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2016, 11:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184