Baykal’dan Yavuz ve Atabek'e Ziyaret

Avukat Hasan Serdar Baykal, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz ve Çiğdem Erdoğan Atabek’i ziyaret etti.

Baykal’dan Yavuz ve Atabek'e Ziyaret


Yaklaşan yerel seçimler öncesinde son günlerde kamuoyunda ismi sıkça zikredilen Avukat Hasan Serdar Baykal, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz ve Çiğdem Erdoğan Atabek’i makamında ziyaret etti.

Siyasi kulisler hareketlendi

Baykal’ın Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz’u ziyareti Siyasi kulisleri hareketlendirirken, yapılan ziyaret ile ilgili konuşan Baykal, Sayın Genel Başkan Yardımcımıza hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirerek Ülke gündemlerimiz hakkında istişarelerde bulunduk, bilgi ve tecrübelerinden faydalandık diye konuştu.

Yaklaşan Yerel Seçimler üzerine fikir alış verişlerinde bulunduklarını dile getiren Baykal, bizleri misafir eden Genel Başkan Yardımcımıza misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyor ve başarılı çalışmalarının devamını temenni ediyorum diye konuştu.
Yavuz’un ziyaretinin ardından Ak Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek ile TBMM’de bir araya gelen Baykal bir süre fikir alışverişinde bulunarak sohbet etti.

Adaylık açıklaması

Kamuoyunda Ak Parti’den Hendek Belediye Başkanlığı Adaylığı konusunda isminin geçmesinin gurur verici olduğunu dile getiren Baykal, Genel Merkezimiz Adaylık takvimini henüz açıklamadı, takvim açıklandıktan sonra gerekli çalışmalar ve açıklamalar yapılacaktır. Bu anlamda ismimizi böyle bir makama layık gören tüm Hemşerilerimize teşekkür ediyorum, hakkımızda hayırlısı olsun diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2018, 16:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184