Bayraktar’dan Babaoğlu’na Sorular

CHP Hendek İlçe Yönetiminden Belediye Başkanı sayın Turgut Babaoğlu'nun parti değiştirmesiyle ilgili basın açıklaması;

Bayraktar’dan Babaoğlu’na Sorular


Belediye Başkanı Sayın Turgut Babaoğlu'nun MHP'ye geçişinin kendisi ve Hendek  halkı için hayırlı olmasını dileriz. Ancak bu durum ile ilgili şu soruları Hendek halkı adına sormak isteriz.

Meclis dağılımında BBP’nin Meclis üye sayısının azlığı ve komisyonlarda yeterli temsil edilemediklerini söyleyerek MHP’ye geçen Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu “Cumhurun gücüyle güçlü hizmet verileceğini”söyleyerek Büyük Birlik Partisinin Cumhur ittifakı ortaklığını atlamış gibi görünüyor.

Turgut Babaoğlu tam da yerel seçimler öncesi 30 Mart 2019 tarihinde; hakkında başka partilere geçişi ile ilgili söylenenler için”Hizmet süremiz boyunca BBP altında göreve devam edeceğiz” demişti.

Gelinen bu nokta da;

- Dokuz aylık belediye başkanlığınız boyunca,İlçemiz yararına hangi projeniz ya da hizmetlerle ilgili Cumhur ittifakı Belediye Meclis üyelerinin desteğini alamadınız.

CHP ilçe Başkanlığı olarak daha öncede açıkladığımız gibi; İlçemiz yararına her hizmete destek vereceğimizi aksi takdirde en sert muhalefeti yapacağımızı belirtmiştik.

Şimdi size Hendek halkı adına soruyoruz. Belediye Başkanlığınız süresince belediye meclisinden hangi projeniz yada hizmeti geçiremediniz.

Şeffaf belediyecilik gereği alamadığınız bu hizmetlerle ilgili, Hendek halkına bilgilendirme yaptınız mı?

Yine alamadığınız bu hizmetlerle ilgili, yerel ve ulusal basında paylaşımlarda bulundunuz mu?

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2020, 18:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hendekli
Hendekli - 4 yıl Önce

babaoğlu milletvekilliği için koşturduğunu hepimiz biliyoruz.
durum şu ki turgut beyden başka kimse mhp de ön planda değil bülbül genel başkan turgut babaoğlu milletvekili olur.
nihat beyi tebrik ederim millet ittifakında olduğu chp ilçe başkanlığında da görevini iyi sürdürüyor sayın başkana şunu söylemeliyim ki hendekteki en büyük aday sizsiniz bu durumu göz önüne alarak çalışmaları sürdürün babaoğlu dönemi hendekte bitmiştir. ya milletvekili olur yada muhalefet başka bir imkan yok
arkandayız başkanım bayraktar geliyor

suat aksoy
suat aksoy - 4 yıl Önce

evet doğru bir tespit

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184