BBP’DEN HENDEK’E ATAMA

BBP Hendek İlçe Teşkilatını kurma yetkisini Aydın Taşkın’a verdi.

BBP’DEN HENDEK’E ATAMA


BBP tarafından Adapazarı, Serdivan ve Hendek ilçe teşkilatlarına atama yapılmasının ardıdan yetki belgeleri il başkanı Suat Çillioğlu tarafından ilçe başkanlarına teslim edildi.

Buna göre Adapazarı ilçe Teşkilatı kurma yetkisii İlcan Yener’e, Serdivan İlçe Teşkilatı kurma yetkisi Mehmet Ali Değirmenci’ye, Hendek İlçe Teşkilatı kurma yetkisi de Aydın Taşkın’a verildi.


BBP İl Teşkilatı tarafından Hendek’te teşkilatı kurma yetkisini alan Aydın Taşkın, şunları dile getirdi;

Yarım kalan hizmeti tamamlayacağım

B.B.P. Hendek İlçe Teşkilatını kurma yetkisini bana layık gören B.B.P. İl Teşkilatıma teşekkür ederim. Daha önceki İlçe Başkanlığım dönemimde yapmak istediklerimi yapamadım, ben yarım iş yapmayı sevmem, yarım kalan işlerimi bitirme fırsatı veren Allah’ıma Hamd olsun.

Hendek gibi mili ve manevi değerleri yüksek olan İlçemizde Büyük Birlik Davasına gönül veren Alperen ruhlu arkadaşlarımla birlikte en güzel bir şekilde teşkilatlanıp, İslam sancağını kalenin burcuna dikme gayretinde olacağız.

Eşkıya halka meydan okuyor

Ülkemiz bir bıçak sırtından geçmektedir. İktidarın basiretsiz yönetimi ve aşırı taviz vermesi sonucunda eşkıya İslam’ın yıllarca sancaktarlığını yapmış, Yüce Türk Milletine adeta meydan okumaktadır.

Küresel güçlerin elimizi kolumuzu bağladığı, köşeye sıkıştırdığı şu zorlu günlerdeki çözüm Büyük Birlik Harekâtında toplanıp iktidarı almaktan geçmektedir.

Taşkın, teşkilatlanmayı en kısa sürede bitirip kongre kararı alacağız, tüm Hendek halkını Büyük Birliğe davet ediyorum dedi.


Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2014, 14:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
Adem öz
Adem öz - 9 yıl Önce

Hayırlı olsun vatana millete Hendek imize ve şahsınıza

Adem öz
Adem öz - 9 yıl Önce

Yönetici uyuyormu yorum yaptık yayinlamadi yoksa yorumumuzumu beğenmedi

Adem öz
Adem öz - 9 yıl Önce

Özür dilerim sayın yöneticiiiii

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184