BEDİR AK PARTİ’Yİ ZİYARET ETTİ.

Hendek Esnaf Odası Başkan Adayı Sabahattin Bedir ve yönetim adayı arkadaşları Ak Parti İçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve Yönetimini ziyaret etti.

BEDİR AK PARTİ’Yİ  ZİYARET ETTİ.


Hendek Ak Parti İlçe Merkezindeki ziyarete Ak Parti İlçe başkanı Ali Kemal Sofu, Yönetim Kurulu üyeleri, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun, Ak Parti Gençlik kolları başkanı Muhammet Erci’de katıldı.

Esnaf Odası Başkan Adayı Sebahattin Bedir ziyaretlerinin amacını ve projelerini aktararak destek taleplerini iletti, Projelerinin arasında Esnaflara ait ihtiyaçlara cevap verecek bir bina tahsisi ve buradan da esnafların ücretsiz olarak yararlanabileceği düğün toplantı özel gün cemiyetleri gibi projesinin yanında,  Esnaflarımızın ticaretlerine katkıda bulunacak Kargo hizmetleri için indirimli hizmet sözleşmeleri projesine dikkat çekti, esnafımızın hizmetinde olacak yeni projelere de açık olduğunu ifade etti.

Toplantı sonunda Ziyaretleri için teşekkür eden Ali Kemal Sofu Ak Parti olarak Herkese kapımız açık, herkesin kendisini ifade etmesi güzel bir şey, fakat Parti olarak müdahil olmamız, taraf olmamız mümkün değil ifadelerine yer vererek Sabahattin Bedir ve arkadaşlarına çalışmalarında başarılar diledi.




Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2017, 13:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184