Belediyenin Asli Görevleri Ekstra Hizmet Değildir

Büyük Birlik Partisi Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu Paşaköy, Tuzak ve Aşağı Çalıca Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Belediyenin Asli Görevleri Ekstra Hizmet Değildir


Büyük Birlik Partisi Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu gündüz esnaf ve ev ziyaretlerinin ardından akşam programlarında Paşaköy, Tuzak ve Aşağı Çalıca Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
Büyük Birlik Partisi Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu ziyaretlerinde Hendek için hazırladıkları projeler hakkında bilgiler verdi.

Belediye’nin asli görevleri ekstra bir hizmet değildir

Ben burada veya başka köyde, mahallede, bir Belediyenin yapacağı asli görevler olan yol çalışmaları yahut altyapı çalışmaları hakkında bilgi verip bunu ekstra bir işmiş gibi seçim vaadi haline dönüştürmek istemiyorum. Bunu zaten bir Belediye olarak yapmak zorundayız. Bu konuda şunu söyleyebiliriz, adil bir dağıtımla her yere eşit ölçüde hizmet edeceğiz.
Tarımsal kalkınma

Babaoğlu, şahıs arazisi olmayan ve atıl durumda olan yani değerlendirmeyen arazilerimiz üzerine, istihdamın da önünü açacak, bir tarımsal kalkınma projemiz mevcut. Bu projemizin de ayrıntılarını zaman zaman sizinle paylaşacağız ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2019, 14:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184